Bosanski brend GlamWood proizveo torbe koje će uskoro prezentovati u Milanu i Dubaiju

Bosanski brend GlamWood proizveo torbe koje će uskoro prezentovati u Milanu i Dubaiju

GlamWood je novi brend koji je na tržište plasirao unikatne proizvode od drveta među kojima prednjače ženske torbe kao i razni drveni modni dodaci drvene naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje te drveni satovi i naočale a za muškarce izdvajaju drvene kravate te poslovne asesoare.

Torbe, kao i ostali proizvodi, rađeni su od laganog drveta te su jedinstvenog dizajna na kojem se svakodnevno radi. Dizajn određenog dijela proizvoda je u tradicionalnom  bosanskom duhu sa motivima bosanskog ćilima.

Prema izjavi Adisa Alihodžića, vlasnika firme Alibeg i pokretača brenda Glam Wood, torbe već plijene pažnju velikog broja žena u Evropi i svijetu gdje će biti i plasirane.

Za portal Akta.ba također je rekao da će proizvodi zvanično biti prezentovani u Dubaiju i Milanu, a želja mu je da proizvode plasira i na tržištu Bosne i Hecegovine i da naš bosanski brend prvo pronosaju Bosanke.

Neće žuriti sa plasmanom jer, žele da vide sve mogućnosti i da proizvod nađe najbolji put.

Proizvodi se trenutno mogu pogledati na zvaničnim stranicama Instagrama i facebooka kao i maloprodajnom objektu na Skenderiji.

Previous Sidran: Naš čovjek ne umije poštovati onoga koga se ne boji
Next Josip Pejaković: Na Bosni su mnogi polomili zube

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Ministar Dedić posjetio Čapljinu: Prioritet je povećati proizvodnju hrane

Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić danas je posjetio poljoprivredne proizvođače i projekte na području općine Čapljina čiju realizaciju prati i podržava ministarstvo kroz strukturne mjere podrške.   Na

Ekonomija/Biznis

Njemački investitor zainteresovan za ulaganje u modernizaciju stadiona Koševo

Predstavnici Općine Centar Sarajevo, na čelu sa savjetnikom općinskog načelnika za investicije Mustafom Resićem, razgovarali su sa predsjednicom podružnice kompanije „Dersa property consulting SL“ u Bosni i Hercegovini Shahrzad Vakilzadeh

MADE IN BOSNIA-387

Uskoro na tržištu voda iz Vareša koju su pili bosanski kraljevi

Vareš, općina udaljena od frekventnih saobraćajnica i razvijenih gradova, ipak privlači sve više turista. Saznali smo da će uskoro na tržište Bosne i Hercegovine i voda s izvorišta u Varešu