Četiri proizvođača iz naše zemlje na sajmu ANUGA u Kelnu

Četiri proizvođača iz naše zemlje na sajmu ANUGA u Kelnu

Četiri kompanije kompanija iz Bosne i Hercegovine izlažu na ANUGA (FINE FOOD) u Kelnu – Njemačka, u periodu od 09.10.2021. – 13.10.2021.godine.

Ovom prilikom ponuđeni su različiti proizvodi / usluge prijavljenih kompanija – izlagača na ANUGA (FINE FOOD), a od kojih izdvajamo nekolicinu koje ćete tokom održavanja manifestacije u Kelnu imati priliku degustirati na štandu. Ponuda proizvoda izlagača iz Bosne i Hercegovine na ANUGA (FINE FOOD) ove godine je slijedeća: začinsko bilje i začini, gotove juhe, kečap, preljevi, žitarice, poslastičarski proizvodi, čaj, kafa, keksi i mnogi drugi.
Zajedno sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, kao organizatorom ovog izlaganja, kompanije će svoju ponudu predstaviti na štandu u hali 1.1.

Pažnju posjetilaca iz cijelog svijeta na ANUGA (FINE FOOD), ove godine, imat će priliku privući slijedeće domaće kompanije:
1. MLADEGS PAK d.o.o – Prnjavor (www.mladegspak.com);
2. ANĐELIĆ d.o.o – Trebinje (www.andjelic.ba);
3. AS HOLDING – Jelah (www.asholding.ba);
4. KOLMIX d.o.o – Velika Kladusa (www.kolmix.ba).

Gore spomenuti, jedni su od vodećih privrednih subjekata u svojim proizvodnim kategorijama, kao i na polju trgovine, distribucije, izvoza i razvoja djelatnosti kojom se bave već duži niz godina. S tim u vezi, već su postali priznati i prepoznatljivi partneri kako domaćih, tako i međunarodnih klijenata u cijelom svijetu.

Previous Ljekari UKC Tuzla volonterski liječe povratnike u RS-u
Next Lejla Tanović drugim mjestom na Svjetskom kupu u Francuskoj završila sezonu

You might also like

Ekonomija/Biznis

Bosna i Hercegovina organizovano nastupa na sajmu namještaja imm 2024

Vanjskotrgovinska/ Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine nastavlja aktivnosti podrške bh. kompanijama za izlaganje na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera imm cologne koji će se održati od 14-18. januara 2024. godine

Ekonomija/Biznis

Godišnjica Energoinvesta, domaće kompanije koja je poslovala u 105 zemalja širom svijeta

–Okruglim stolom o temi: „Kako je bilo raditi sa Blumom i poslije Bluma“ bh. kompanija Energoinvest u petak je završila trodnevno obilježavanje 73. godišnjice postojanja i rada. Aktivnosti u povodu

MADE IN BOSNIA-387

Firma iz Maglaja proizvodi 55.000 košulja za švicarsku vojsku

Kompanija „Bontex“ iz Maglaja ulazi u veliki posao isporuke 55.000 košulja za pripadnike švicarske vojske, sa švicarskim partnerom, firmom „Weder-Meier“. Bio je to i razlog posjete delegacije iz Švicarske ovoj