Četiri proizvođača iz naše zemlje na sajmu ANUGA u Kelnu

Četiri proizvođača iz naše zemlje na sajmu ANUGA u Kelnu

Četiri kompanije kompanija iz Bosne i Hercegovine izlažu na ANUGA (FINE FOOD) u Kelnu – Njemačka, u periodu od 09.10.2021. – 13.10.2021.godine.

Ovom prilikom ponuđeni su različiti proizvodi / usluge prijavljenih kompanija – izlagača na ANUGA (FINE FOOD), a od kojih izdvajamo nekolicinu koje ćete tokom održavanja manifestacije u Kelnu imati priliku degustirati na štandu. Ponuda proizvoda izlagača iz Bosne i Hercegovine na ANUGA (FINE FOOD) ove godine je slijedeća: začinsko bilje i začini, gotove juhe, kečap, preljevi, žitarice, poslastičarski proizvodi, čaj, kafa, keksi i mnogi drugi.
Zajedno sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, kao organizatorom ovog izlaganja, kompanije će svoju ponudu predstaviti na štandu u hali 1.1.

Pažnju posjetilaca iz cijelog svijeta na ANUGA (FINE FOOD), ove godine, imat će priliku privući slijedeće domaće kompanije:
1. MLADEGS PAK d.o.o – Prnjavor (www.mladegspak.com);
2. ANĐELIĆ d.o.o – Trebinje (www.andjelic.ba);
3. AS HOLDING – Jelah (www.asholding.ba);
4. KOLMIX d.o.o – Velika Kladusa (www.kolmix.ba).

Gore spomenuti, jedni su od vodećih privrednih subjekata u svojim proizvodnim kategorijama, kao i na polju trgovine, distribucije, izvoza i razvoja djelatnosti kojom se bave već duži niz godina. S tim u vezi, već su postali priznati i prepoznatljivi partneri kako domaćih, tako i međunarodnih klijenata u cijelom svijetu.

Previous Ljekari UKC Tuzla volonterski liječe povratnike u RS-u
Next Lejla Tanović drugim mjestom na Svjetskom kupu u Francuskoj završila sezonu

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Uspješna poljoprivredna zadruga iz Tuzle: Milk Land obezbjeđuje 955 plata

Već nekoliko godina poljoprivredna zadruga Milk Land Tuzla ponosni je vlasnik cerfitikata bonitetne pouzdanosti. Kako nam je kazala Devleta Pamučkić, direktorica Milk Landa, u proteklih pet godina, od osnivanja zadruge do

MADE IN BOSNIA-387

Koteks Tešanj: Vojnici Crne Gore nosit će bosanske pancire

Ovih dana se realizuje ugovor koji je bosanskohercegovačka firma Koteks iz Tešnja prije mjesec dana potpisala sa Ministarstvom odbrane Crne Gore. Posljednji poslovni ugovor sa Ministarstvom odbrane Crne Gore, koji

MADE IN BOSNIA-387

Zenički prevrtač, ponos svih golubara

Na 8. državnoj izložbi sitnih životinja i 14. državnoj ornitološkoj izložbi biće predstavljen i hercegovački prevrtač, rasa koja bi mogla biti uskoro priznata U organizaciji Udruženja građana za uzgoj i