Cheapflights: Bosna i Hercegovina je najbolja skijaška tajna

Cheapflights: Bosna i Hercegovina je najbolja skijaška tajna

Nepravedno zapostavljena, Bosna i Hercegovina polahko postaje jedna od boljih zimskih destinacija piše na stranici Cheapflights te se dodaje da planine oko Sarajeva nude odličnu alternativu onim evropskim.

Bosna i Hercegovina postaje sve prepoznatljivija turistička destinacija u svijetu.igman

Tako je na portalu Cheapflights, BiH spomenuta kao “najbolje sačuvana skijaška tajna”.

Naime, na pomenutom portalu se ističe kako bi svi ljubitelji zimskih sportova našu zemlju definitivno trebali izabrati za zimski godišnji odmor.

– Nepravedno zapostavljena, Bosna i Hercegovina polahko postaje jedna od boljih zimskih destinacija – piše na stranici Cheapflights te se dodaje da planine oko Sarajeva nude odličnu alternativu onim evropskim.

Autorica teksta Kara Segedin, govori da “sa mnogo manje gužve, jeftinijim cijenama, prelijepom prirodom i ljubaznim lokalcima Bjelašnica i Jahorina mogu zamijeniti neke od poznatih evropskih skijališta”.

– Jahorina se jako brzo razvila i nudi sve ono što je potrebno skijašima i snow-borderima – kaže Kara, te svima preporučuje da posjete ovu bh. ljepoticu.

Na ovom britanskom portalu se ističe i to da Sarajevo, nažalost nema puno niskobudžetnih letova, te stranim turistima dolazak u naš grad preporučuju preko dubrovačkog aerodroma.

(mb/faktor.ba)

Previous Zgrada od zelenih površina umjesto pijace u Sarajevu
Next Mladi Krajišnici izumili pametni privjesak koji bi mogao zamijeniti USB stikove

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Tvornica čarapa “Ključ” proizvodi za Hugo Boss

Sarajevska Tvornica čarapa “Ključ” sklopila je ugovore sa vodećim imenima modne industrije u svijetu poput Pierre Cardin, Hugo Boss, Marc’O Polo, Tom Taylor, Bugatti, Julius Kunert, Falke, MSV-Evers, Columbia, Calzedonia

Ekonomija/Biznis

Vratio se iz Švicarske u Bosnu i Hercegovinu, zapošljava mlade ljude

  Hikmet Kurbegović je rođen 1966. godine u Sanskom Mostu. Nakon života u Švicarskoj, gdje je stekao iskustvo u realnom sektoru, od prvog dana povratka u svoj rodni grad okrenuo

Ekonomija/Biznis

Biznis u Maglaju: ‘Natron’ planira investiciju od 120 miliona eura (VIDEO)

  Maglaj ima tradiciju 600-godišnjeg postojanja. Federacija plus provjerila je kako živi stanovništvo ovog gradića u dolini Bosne i od čega uglavnom ostvaruje prihode. Najpoznatija u Maglaju je fabrika celuloze