Cheapflights: Bosna i Hercegovina je najbolja skijaška tajna

Cheapflights: Bosna i Hercegovina je najbolja skijaška tajna

Nepravedno zapostavljena, Bosna i Hercegovina polahko postaje jedna od boljih zimskih destinacija piše na stranici Cheapflights te se dodaje da planine oko Sarajeva nude odličnu alternativu onim evropskim.

Bosna i Hercegovina postaje sve prepoznatljivija turistička destinacija u svijetu.igman

Tako je na portalu Cheapflights, BiH spomenuta kao “najbolje sačuvana skijaška tajna”.

Naime, na pomenutom portalu se ističe kako bi svi ljubitelji zimskih sportova našu zemlju definitivno trebali izabrati za zimski godišnji odmor.

– Nepravedno zapostavljena, Bosna i Hercegovina polahko postaje jedna od boljih zimskih destinacija – piše na stranici Cheapflights te se dodaje da planine oko Sarajeva nude odličnu alternativu onim evropskim.

Autorica teksta Kara Segedin, govori da “sa mnogo manje gužve, jeftinijim cijenama, prelijepom prirodom i ljubaznim lokalcima Bjelašnica i Jahorina mogu zamijeniti neke od poznatih evropskih skijališta”.

– Jahorina se jako brzo razvila i nudi sve ono što je potrebno skijašima i snow-borderima – kaže Kara, te svima preporučuje da posjete ovu bh. ljepoticu.

Na ovom britanskom portalu se ističe i to da Sarajevo, nažalost nema puno niskobudžetnih letova, te stranim turistima dolazak u naš grad preporučuju preko dubrovačkog aerodroma.

(mb/faktor.ba)

Previous Zgrada od zelenih površina umjesto pijace u Sarajevu
Next Mladi Krajišnici izumili pametni privjesak koji bi mogao zamijeniti USB stikove

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

NY Times: Sarajevo među 7 gradova u kojima ste kao kod kuće

Ugledni magazin New York Times objavio je priču o sedam lokacija u Evropi koje se mogu nazvati domom. Među tim destinacijama svrstan je i glavni grad Bosne i Hercegovine. Sarajevo,

MADE IN BOSNIA-387

Bugojno: Malinjak zamijenio plasteničkom proizvodnjom; sve prodamo komšijama i restoranima

  Povoljne vremenske prilike ovog vikenda pogoduju poljoprivrednim proizvođačima, koji vrše posljednje pripreme za proljetnu sjetvu. Porodica Muslije Muslimovića iz bugojanskog naselja Kula odlučila se na proširenje plasteničke proizvodnje, nakon

MADE IN BOSNIA-387

Bosanski brend GlamWood proizveo torbe koje će uskoro prezentovati u Milanu i Dubaiju

GlamWood je novi brend koji je na tržište plasirao unikatne proizvode od drveta među kojima prednjače ženske torbe kao i razni drveni modni dodaci drvene naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje te