Direktorica FK Sarajevo dobitnica međunarodnog priznanja Leaders Under 40

Direktorica FK Sarajevo dobitnica međunarodnog priznanja Leaders Under 40

Generalna direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo Sabrina Buljubašić, dobitnica je nagrade Leaders Under 40.

Riječ je o događaju koji se organizuje posljednje četiri godine, a za cilj ima prepoznavanje i afirmaciju profesionalaca iz sportske industrije širom svijeta koji su svojim radom napravili pozitivne promjene u sportskoj industriji, a imaju manje od 40 godina.   

Ove godine na svečanosti će biti nagrađeno 30 lidera iz 10 različitih zemalja koji su odabrani na osnovu ostvarenog doprinosa u napretku sportske industrije. Dužnosnici firmi poput BBC-a, FIFA-e, Heinekena, McLarena, Arsenala FC, PSG-a, Formule 1 i drugih kompanija, vršili su selekciju ovogodišnjih učesnika, te odabrali finalne dobitnike.

Ove godine, pored Buljubašić na manifestaciji će biti nagrađeni Jennifer Alvarez, potpredsjednica marketinga Miami Heata i American Airlines Arene, Nuno Moura, direktor marketinga Nogometnog saveza Portugala, Alexandra Willis, rukovodilac inovacija i komunikacija The AELTC, Wimbledon, Sharon Fuller iz Red Bull Media House i drugi. Kompletna lista ovogodišnjih dobitnika priznanja dostupna je klikom na LINK.

Direktorica FK Sarajevo dobitnica prestižnog prizanja Leaders Under 40

Dodjela nagrada će se održati u Nacionalnom historijskom muzeju u Londonu 9. oktobra 2019. godine, saopćili su iz FKS.

Previous Ajda Bajrić najmlađa je planinarka u Bosni i Hercegovini
Next Hamdija Abdić odgovorio Kolindi: Mi smo ušli u hrvatsku teritoriju, oslobađali Plitvice, Rakovicu, Korenicu...

You might also like

NAŠI DANI

Zastupnici Begić i Đonlagić: Spremni smo na nove proteste

Zastupnici Demokratske fronte Zlatan Begić i Dženan Đonlagić u izjavi nakon posjete Uredu visokog predstavnika (OHR), gdje je trebao biti održan sastanak sa visokim predstavnikom Christianom Schmidtom, rekli su da

NAŠI DANI

Bosna i Hercegovina je izgubila velikog patriotu i borca za njenu samostalnost i nezavisnost

Hasan Čengić, bivši predsjednik Sabora Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini, preselio je na ahiret u 64. godini života, potvrđeno je za Preporod.info iz više izvora. Hasan Čengić je rođen 30.8.1957.

NAŠI DANI

“Putem istine i sjećanja” počelo obilježavanje 29. godišnjice od masakra u Ahmićima

Šetnjom “Put istine i sjećanja” počelo je obilježavanje 29. godišnjice od masakra nad bošnjačkim civilima u selu Ahmići kod Viteza. Mahir ef. Husić, imam u Ahmićima, u izjavi za AA