Edin Džeko ljut nakon ispadanja u baražu: Ovo je utakmica koju nismo ni igrali

Edin Džeko ljut nakon ispadanja u baražu: Ovo je utakmica koju nismo ni igrali

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je ljut nakon utakmice u Dublinu i poraza (2:0) od Irske. Reprezentacije je ponovo ispala u baražu tako da naše Zmajeve nećemo gledati na narednom prvenstvu Evrope koje se igra u Francuskoj sljedeće godine.

“Ovo je utakmica koju nismo ni igrali, pa tako nismo mogli ni pobijediti. Nismo ništa više od ovoga ni zaslužili, pa smo na kraju dobro i prošli, iako je sudija svirao 70:30 za njih. Taj penal što je njima dao nama nikad ne bi dao u životu, ali i pored toga je ovo danas neka alibi igra, dodaj prvom do sebe. Tako se ne može igrati i ovom igrom se ne može na Evropsko prvenstvo. Očigledno je da nismo bolji, jer samo bolji pobijedili bismo.”

https://www.youtube.com/watch?v=SCJsCbKS99I

Previous BOSANSKO-IRSKA PORODICA: Kako je utakmica Irske i Bosne i Hercegovine podijelila porodicu u Dundalku
Next Obilježena 23. godišnjica osnivanja 4. Korpusa ARBIH

You might also like

SPORT

Pobjeda bosanskih ragbista nad Srbijom za prvo mjesto na tabeli

Seniorska ragbi reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je na stadionu Kamberovića polje u Zenici, u okviru Evropskog ragbi prvenstva “grupa 2 – jug”, savladala reprezentaciju Srbije rezultatom 21:10, poluvrijeme 6:5.

SPORT

Amel Tuka večeras na mitingu Dijamantske lige u Monaku

Amel Tuka večeras na mitingu Dijamantske lige u Monaku To će za njega biti prva utrka u ovoj disciplini u sezoni, a bosanskohercegovački atletičar se tako vraća na jedno od

SPORT

Priča Mirsade Burić – iz logora na Olimpijadu

Mirsada danas živi u Santa Barbari, malom gradiću na pacifičkoj obali Kalifornije. Iz Arizone se, kaže, preselila prije tri godine kako bi njena dvadesetogodišnja kćerka Rebeka i osmanaestogodišnji sin Amor