Firma iz Brčkog direktni dobavljač za BMW

Firma iz Brčkog direktni dobavljač za BMW

Firma Fixetics Sourcing, osnovana početkom 2020. godine u Brčkom, ostvarila je veliki uspjeh postavši direktni dobavljač kompaniji BMW AG, za koju rade komponente za njihove alate.

Njihovi kupci su renomirane kompanije iz automobilske, mašinske, prehrambene industrije. Do sada broje preko 300 realizovanih projekata sa više od 20 kompanija.

Direktor i vlasnik ove brčanske firme Adem Velagić, u razgovoru za Plural.ba, kazao je kako im pandemija korona virusa nije baš olakšala prve korake…

Ipak smo pronašli način da dobijemo povjerenje sada već naših kupaca i ne samo da opstanemo, nego i da rastemo sa svakim projektom.

Cilj Fixeticsa je da svojim klijentima (EU firmama, većinski sa njemačkog govornog područja) postanu podrška u proizvodnji.

Posebno smo fokusirani na kvalitet! Naši kupci imaju povjerenje da će projekti biti besprijekorno urađeni i da su naši proizvodi maksimalne kvalitete.

Zajedno sa svojim partnerima u Bosni i Hercegovini i Srbiji rade specijalne mašine, razne zavarene konstrukcije, alate, dijelove za mašine.

Sve ono što stvara glavobolju našim kupcima… to je naša specijalnost.

Previous Energetski summit u Neumu i poruke sa istog
Next Džaferović u Bruxellesu: Izbori u Bosni i Hercegovini moraju biti održani u skladu sa zakonskim rokovima

You might also like

NAŠI DANI

Sarajevski političar ‘poklopio’ Vučićevog ministra: Znao je on i 90-ih koliko su hrabri stanovnici Sarajeva

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin povodom odluke Kantona Sarajevo da Petera Handkea proglasi personom non grata kazao je da “Handke neće ništa izgubiti time što neće imati priliku da vidi

NAŠI DANI

Državno tužilaštvo izvršilo uviđaj – demantovane neistine oko nastanka oštećenja na avionu

–Dežurni tužilac Tužilaštva BiH koordinirao je provođenje uviđaja koji je na Aerodromu Sarajevo izvršio uviđajni tim. Nakon provedenog uviđaja, prema preliminarnim nalazima stručnih osoba, ne postoje indicije koje bi ukazale

NAŠI DANI

Ništa više nije isto u Njemačkoj, kafići naplaćuju čak i vodu iz slavine

Inflacija u Njemačkoj je na visokom nivou. To diže cijene. Kućanstva u Njemačkoj se bore protiv skupog benzina, dizela, struje i sve većih troškova života. Diskonti i supermarketi sada u