FlyBosnia ovog ljeta leti iz  Sarajeva za Tursku i Egipat

FlyBosnia ovog ljeta leti iz Sarajeva za Tursku i Egipat

Ove ljetne sezone FlyBosnia će izvesti većinu čarter letova između Sarajeva i Turske, javlja blog Flying Bosnian.

Najveće dvije turističke agencije u zemlji Fibula i Centrotours potpisali su sporazum sa FlyBosnia o letovima u njihovo ime. FlyBosnia će letjeti avionom Airbus A320, nudeći 180 mjesta u svim ekonomskim klasama.

Aviokompanija će obavljati letove iz Sarajeva za dvije destinacije u Turskoj, Antaliju i Bodrum. Antalya će se služiti sa šest sedmičnih letova, dok će letovi za Bodrum saobraćati jednom sedmično.

Novo čarter odredište za FlyBosnia ove ljetne sezone bit će Hurgada u Egiptu s jednim sedmičnim letom od 7. juna do 23. septembra.

Ukupno će FlyBosnia izvesti 72 povratna leta za Antaliju, 11 povratnih letova za Bodrum i 13 letova za povratne letove do Hurgade, ukupno 96 povratnih letova, koji nude 34.560 mjesta u oba smjera.

Previous Tužilaštvo: Dobavljač odabran na osnovu SMS poruke. Odbrana - Vlada Njemačke respiratore naručila SMS porukom
Next Zapostavljeni bošnjački književnik Abdurezak Hifzi Bjelevac

You might also like

TURIZAM

U Montenegru najviše bosanskih turista

Prema posljednjim podacima Nacionalne turističke organizacije (NTO), u Crnoj Gori boravi oko 167 hiljada gostiju, što čini 85 posto turističkog prometa iz 2019. godine, saopćila je direktorica Ana Tripković Marković.

TURIZAM

Vlašić unaprjeđuje ljetnu ponudu i razvija sportski turizam

Novoizgrađeni nogometni stadion na Vlašiću značajno je doprinio unaprjeđenju turističke ponude te su, uz postojeću sportsku dvoranu, stvoreni svi uslovi za razvoj sportskog turizma na toj planini, izjavio je Feni

TURIZAM

Bjelašnica: u potpunosti osposobljen sistem za vještačko osnježavanje!

Sistem osnježenja je trenutno u punoj funkciji! Danas je zahvaljujući upornim uposlenicima koji nisu odustali od rješavanja problema vještačkog osnježavanja i angažmana ekipe stručnjaka iz Poljske koja je praznike provela