FLYBOSNIA povezala Napulj sa Mostarom

FLYBOSNIA povezala Napulj sa Mostarom

Aviokompanija “FLYBOSNIA” direktno povezuje Napulj sa Mostarom i dovodi hodočasnike u Međugorje.

-Današnji let iz Napulja za Mostar sastavni je dio značajnog rasporeda letova koje će FLYBOSNIA u dogovoru sa talijanskim vodećim Tour Operaterom Green centar iz Perugie (Italija) uspostaviti za razdoblje 2019 i 2020 godine za dovođenje hodočasnika iz Cagliaria, Baria, Napulja, i Rima za Mostar tj Međugorje – saopćili su jučer iz mostarskog aerodroma.

Iz Green Centra nam poručuju da je ovo veliki korak za njihove hodočasnike i da im je čast i zadovoljstvo što napokon sarađuju sa bosanskohercegovačkom aviokompanijom.

Ovom prilikom FLYBOSNIA se zahvaljuje Upravi Zračne Luke Mostar na spremnosti ove zračne luke da odgovori na zahtjeve radi uspostavljanja novog reda letenja.

FLYBOSNIA potpisivanjem ovog novog ugovora dalje doprinosi razvoju turizma i ekonomije Bosne i Hercegovine.

Ova kompanija trenutno ima 2 Airbus 319 aviona nove generacije i očekuje treći Airbus avion da se priključi floti početkom 2020 godine.

Zbog ograničenosti kapaciteta Sarajevskog aeredroma FLYBOSNIA trenutno razmatra opcije da bazu za treći avion uspostavi u Mostaru, Banjaluci, ili Tuzli.

Previous Počela realizacija projekta izgradnje "Poslovno-sportskog centra Trnovo"
Next Centar „Safet Zajko“: Otvoren prvi adrenalin park u glavnom gradu

You might also like

Ekonomija/Biznis

U Tuzli svečano otvoren Bingo City Centar

Prvi shopping centar kompanije Bingo d.o.o. Tuzla, Bingo City Centar, koji ima 40.000 kvadratnih metara,  danas je svečano otvoren u Tuzli, javlja Fena. U najvećem Bingovom centru u Bosni i

Ekonomija/Biznis

Hoteli Ilidža bogatiji za još dva objekta: Austria i Bosna u novom ruhu

  Pred više od 200 zvanica iz ekonomskog i političkog života Bosne i Hercegovine ali i regije, svečano su otvorena vrata obnovljenih ilidžanskih hotela Austria i Bosna. Alija Budnjo, vlasnik

TURIZAM

Na olimpijskoj planini Igman otvoren novi luksuzni hotel ‘Monti’

Od danas je u funkciji novi hotel izgrađen nedaleko od Sarajeva, na prelijepom Igmanu -Hotel je rekonstruisan i nadograđen, dobio je duplo veći volumen od hostela koji je nekad bio