Građani susramljeni zbog premijera KS koji odmara u Francuskoj. Forto poručio da su ‘izgradili sistem’

Građani susramljeni zbog premijera KS koji odmara u Francuskoj. Forto poručio da su ‘izgradili sistem’

Premijer Kantona Sarajevo i načelnik sarajevske općine Centar, Edin Forto i Srđan Mandić uzeli su odmor od aktuelnih problema u Sarajevu i državi te otišli na skijanje – u Francusku, objavili su danas domaći mediji.

Na medijske članke da se nalazi u Alpama, premijer je objavio da je na odmoru.

Uzeo sam 5 dana godišnjeg odmora. U redovnoj sam komunikaciji sa članovima Vlade i svojim saradnicima. Izgradili smo sistem rada i povjerenja da se bilo čije odustvo ne može odraziti na funkcionalnost Vlade KS pa tako niti na njenu sposobnost da pravovremeno i adekvatno odgovorimo na krize ali i na svakodnevne političke podvale, napisao je Forto. 

Mnogi su ostali u čudu na riječi premijera o ‘izgrađenom sistemu’, a građani podsjećaju premijera da i Sarajevo ima svoje planine i zimske centre.

Previous Sejdić: Rješenje svih problema je građanska Bosna i Hercegovina
Next Greta Ferušić, posljednja Bosanka koja je preživjela Auschwitz, preminula u 98. godini

You might also like

NAŠI DANI

Stipendije Federalnog ministarstva dobila 402 studenta povratnika u RS (VIDEO)

  Studenti povratnici u bosanskohercegovački entitet RS, njih 402, dobili su stipendije za akademsku 2017./2018. godinu, što je namjenskim programom omogućilo Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica.  

NAŠI DANI

SBiH: Zašto Silajdžić nije htio posjetiti Srbiju

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine ispred Stranke za Bosnu i Hercegovinu dr. Haris Silajdžić nikada za vrijeme vršenja svoje dužnosti nije zvanično posjetio Srbiju, podsjetili su iz SBiH. Zahtijevao je

RIJEČ

Možemo biti ponosni na svoja dva antifašistička pokreta, NOP i Armiju Bosne i Hercegovine

Deveti maj slavimo ujedno i kao Dan pobjede nad fašizmom i Dan Zlatnih ljiljana, iako borba protiv ideologija zla i fašizma traje i danas toliko godina nakon sloma fašističkih i