Hifa Petrol otvorila 40. benzinsku pumpu u Banjoj Luci

Hifa Petrol otvorila 40. benzinsku pumpu u Banjoj Luci

Najuspješnija naftna kompanija u Bosni i Hercegovini, Hifa Petrol danas je otvorila svoju jubilarnu 40. benzinsku pumpu u Banjoj Luci. 

Novootvorena benzinska pumpa nalazi se u užem dijelu grada, na adresi Knjaza Miloša bb. U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP”, kafić “HP CAFE”, samouslužna autopraonica “HP WASH”, mjenjačnica „HP EXCHANGE“ kao i vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh te široki asortiman robe.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva sa posebnim akcentom na zimsko gorivo koje u zimskim uvjetima omogućava neometan rad motora i bezbrižnu vožnju. HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i omogućavaju vrhunske performanse svakom vozilu te donose poboljšanu ekonomičnost i osiguravaju smanjenu potrošnju i do 4%, veću snagu i dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova.

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol započela je ove godine svoj program lojalnosti uz Premium Card. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više. U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L.

„Veoma smo ponosni na otvorenje objekta u Banjoj Luci i on za nas ima posebnu važnost. Svi objekti Hifa Petrola su rađeni  po najsavremenijim standardima moderne gradnje pa tako i ovaj. Benzinska pumpa u Banjoj Luci nam je od strateškog značaja, s obzirom na to da Banja Luka ima dobro razvijenu prometnu infrastrukturu te da je finansijsko i privredno središte velikog broja kompanija i državnih institucija. Uskoro otvaramo još jednu benzinsku pumpu i time nastavljamo naš zacrtani put u širenju maloprodajne mreže“, istakla je u svom obraćanju Guberinić Alma, marketing menadžerica kompanije.

 Otvaranjem  ove benzinske pumpe obezbijeđeno je novih 12 radnih mjesta, čime je ukupan broj zaposlenih premašio 430.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 500 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Svi kupci su uživali u Barcaffe vrhunskoj kafi za ponijeti.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

Previous Maglaj čuva od zaborava srednjovjekovno bosansko pismo (Video)
Next Džemal Bošnjak bokserski prvak Balkana!

You might also like

Ekonomija/Biznis

Vlada FBiH: Više od pola milijarde BAM dodatnih sredstava za privredu i zdravstvo

S ciljem dostizanja nivoa ekonomskih aktivnosti u Federaciji BiH sa onim u periodu prije izbijanja pandemije koronavirusa, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine će u narednom periodu poduzimati dodatne mjere koje

Ekonomija/Biznis

Bosanska ekonomija u 2021. znatno iznad prognoza MMF-a i Svjetske banke

Ekonomski rast Bosne i Hercegovine poslije pandemijskog šoka 2020. godine nije nimalo loš, i naša zemlja imat će bolje makrokonomske pokazatelje u ovoj godini nego neke od susjednih zemalja. Početkom

Ekonomija/Biznis

Stevo je napustio Švicarsku i vratio se u Brčko: Ovdje je život sam od sebe ljepši (Video)

Stevo Garić vratio se iz Švicarske u Bosnu, u Brčko. U rodnom kraju bavi se ovčarstvom. Garić govori o motivima za povratak i priča o poslu kojim se bavi. -Svi