Igor Dodik, sin Milorada Dodika, član je Međunarodnog narko kartela?

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, član je Međunarodnog narko kartela?

Dok član državnog Predsjedništva Milorad Dodik nastavlja sa svojim, već uobičajenim, istupima u javnosti koji su puni mržnje, neistina i pokušaja antidržavnog djelovanja (posljednji od tih su minimiziranje žrtava genocida u Srebrenici i dezinformisanje o promjeni imena Titove ulice u Sarajevu – u razgovoru za RTV Srbije), u javnosti se sve češće ljude oko njega dovodi u vezu s drogom i narko kartelom…

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, član je Međunarodnog NarkoKartela koji je porobio RS; Dan nakon likvidacije Slaviše Krunića, preko posrednika, nudio pomoć njegovoj supruzi – piše u još jednom tekstu na ovu temu novinar Slobodan Vasković.

Igor Dodik, sin Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, dio je međunarodnog NarkoKartela.

Mlađi Dodik koristio je “Skaj” aplikaciju za komunikaciju sa ostalim vođama NarkoKartela, među kojima se Marko Parezanović, Ljuban Ećim, njegov prvi rođak Vico Zeljković, sin sestre Milorada Dodika i brojni drugi.

Veoma je interesantna njegova komunikacija sa jednim visokorangiranim pripadnikom Kartela iz Istočnog Sarajeva dan nakon likvidacije Slaviše Krunića, koji je ubijen 22.04.2019. godine.

Igor Dodik se kod svog NarkoSaradnika interesuje kako je supruga ubijenog Krunića i nudi se da joj pruži svu potrebnu pomoć.

Njegov sagovornik, čije ime ne pominjem zbog interesa istrage, navodi da će Krunićevoj supruzi prenijeti njegove pozdrave i ponudu da joj pomogne.

Poznato je da je Slaviša Krunić imao jako loše odnose sa porodicom Dodik tako da je ovakav istup Igora Dodika veoma iznenađujući.

Značajan dio firmi koje su pripadale Kruniću, nakon njegove likvidacije,  kupile su firme iza kojih stoji porodica Dodik.

Iz komunikacije je uočljivo da je sa likvidacijom Krunića detaljno upoznat i Slaviša Kokeza.

U nastavku Vasković piše.

Po nalogu Tužilaštva BiH MUP Republike Srpske uhapsio je, između ostalih, Mladena Milovanovića, visokog policijskog funkcionera koji je po nalogu Siniše Kostreševića čuvao Škaljarca Miloša Božovića.

Uhapšen je Pero Dukić kod kojeg je Božović stanovao. Pero Dukić je usko povezan sa krađom vozila i prodajom vozila kriminalcima za likvidacije. Vlasnik je girme “Master”

Uhapšen je i Bojan Cvijetić, bivši savjetnik Dragana Mektića, u vrijeme dok je Mektić bio ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH.

Slobode je lišen i Saša Rađević, veoma opasana osoba iz podzemlja.

Interesantno je da je Narko”General” Siniša Kostrešević “požurio” sa izjavom kako je MUP RS u velikoj akciji uhapsio brojne osobe, iako je opštepoznato da je on šef te grupe. I da je znao za sve kontakte Milovanovića sa Milošem Božovićem.

O tome je svjedočio Milovanović, što možete pročitati u dokumentu ispod.

Uz to, poznato je da su Cvijetić i Rađević veoma bliski Ljubanu Ećimu.

Kostrešević pogrešno misli da će se spasiti, kao i njegov neposredni šef Igor Dodik. Obojica su pripadnici Međunarodnog NarkoKlana koji vode Marko Narko Parezanović, visoki funkcioner Agencije i Ljuban Ećim.

Ključni ljudi Klana u Republici Srpskoj su Igor Dodik, Siniša Kostrešević i Zvornički trio – Zoran Stevanović, Siniša Mijatović i Dejan Ilić Tigar. Nisam objavio još uvijek sva imena iz Vrha Klana, ali ću to učiniti u narednim danima.

Igor Dodik je treća osoba koju sam ranije pominjao, ali nisam imenovao i koja je, uz Milorada Dodika i Ljubana Ećima, insistirala da Kostrešević bude postavljen za direktora Policije.

Igor Dodik je koristio Skaj aplikaciju u komunikaciji sa članovima NarkoKartela kojem i sam pripada.

On je bio direktno nadređen Kostreševiću u mnogo većoj mjeri nego njegov otac Milorad, piše Vasković.

http://miruhbosne.com/kod-dodikovog-savjetnika-policija-pronasla-kokain-i-ekstazi/

Nacionalistička halabuka i pokušaj pravljenja privatne države paravan i zaštita za moćni narkokartel!?

Previous Američkim lobistima 1,9 miliona iz Srbije, kontaktirali Grenela i Palmera
Next Arijanske crkve bosanske, IV – XIV vijek

You might also like

RIJEČ

Husagić: Neke evropske zemlje podržavaju one snage u Bosni i Hercegovini koje rade protiv evropskih vrijednosti

Ahmed Husagić, predsjednik Pokreta „Snaga domovine“, nakon razgovora sa parlamentarcima Evropske unije o krizi u našoj zemlji, ekskluzivno je govorio za Hayat TV. Husagić je s potpredsjednikom SDP-a Vojinom Mijatovićem

RIJEČ

Anto Nobilo: Hrvatska će biti proglašena krivom za agresiju na Bosnu i Hercegovinu, ‘HB’ je bila paradržava

Ugledni hrvatski advokat Anto Nobilo, široj bh. javnosti poznat kao branilac generala HVO-a Tihomira Blaškića tokom suđenja u Hagu, kazao je u razgovoru za INS kako će drugostepena presuda bivšem

RIJEČ

Predrag Lucić: Klekni u Ahmićima

  –Tri dana prije no što će brojni dvojni državljani Republike Bosne i Hercegovine pohrliti na birališta kako bi izvršili svoju građansku dužnost glasanja za predsjednika Republike Hrvatske, iz zapadnoga