Kod Dodikovog savjetnika policija pronašla kokain i ekstazi

Kod Dodikovog savjetnika policija pronašla kokain i ekstazi

Savjetnik srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Marko Šukalo sinoć je lišen slobode zbog posjedovanja teških droga, koakina i ekstazija.

Kako je potvrđeno BN-u u policijskim izvorima, Šukalo je bio pod dejstvom droge u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci, kada su ga policajci zajedno sa više osoba odveli u policiju.

Šukalo je na saslušanju u policiju, a potom i dežurnom sudiji, izjavio da je droga namijenjena za šmrkanje i lično korištenje a ne preprodaju, da je ovisnik koji šmrče kokain i pije ekstazi, nakon čega mu je napisana prekršajna prijava i nema krivične odgovornosti jer nije dilovao i prodavao drogu.

-Marko Šukalo je Dodikov savjetnik koji je postao poznat javnosti nakon što je nedavno objavio video pornografski snimak na kome vodi ljubav i snima sebe tokom čina, nakon čega je nagrađem i čak je, kao kum hrama, dobio orden od sveštenika Srpske pravoslavne crkve, što je neviđeni skandal, piše i Nebojša Vukanović o ovom slučaju.

Nacionalistička halabuka i pokušaj pravljenja privatne države paravan i zaštita za moćni narkokartel!?

Previous Predsjedavajući arbitar Williamson: Brčko je primjer uspješnog suživota koji su entiteti dužni podržati
Next Nova pobjeda bosanskih košarkašica

You might also like

AGRESIJA|GENOCID|URBICID

Obilježena godišnjica stradanja Hrvata u selu Trusina

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomen-obilježja u Trusini kod Konjica u utorak je obilježena 26. godišnjica ubistva 22 Hrvata koje su pripadnici Jedinice za posebne namjene ‘Zulfikar’ ubili 1993.

NAŠI DANI

Generalpukovnik Mašović u SAD istakao potrebu za unaprjeđenjem protivzračnih sistema zaštite neba Bosne i Hercegovine

Vojna delegacija Oružanih snaga BiH koju predvodi načelnik Zajedničkog štaba generalpukovnik Senad Mašović, 07. aprila 2022. godine, okončala je prvi dio službene posjete Sjedinjenim Američkim Državama. Tokom prethodna tri dana

NAŠI DANI

‘Gradit ćemo Blok 7, moramo imati energetsku stabilnost’

  Bakir Izetbegović (SDA) istakao je danas nakon sastanka predstavnika 19 parlamentarnih stranaka i komesara za evropsku susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johannesa Hahna, kako EU uslovljava našu zemlju