Kompanija ‘Delta Marketing’ u Jelahu zaposlila 60 radnika

Kompanija ‘Delta Marketing’ u Jelahu zaposlila 60 radnika

 Kompanija ‘Delta Marketing’ otvorila je ove sedmice 60 novih radnih mjesta u Jelahu. Radi se o jednoj od najuspješnijih firmi za telemarketing u našoj zemlji u oblasti odlaznih poziva (outbound calls), a svakog mjeseca otvaraju nova radna mjesta u Bosni i Hercegovini.

Kako se navodi u saopćenju za javnost, ta firma postavlja standarde u svojoj branši u pogledu sigurnosti, tehnologije i inovacija i uvijek može ponuditi najbolja rješenja.

– Nismo slučajno izabrali Jelah (Tešanj) za proširenje našeg poslovanja. Tu investitori imaju vrhunske uslove i podršku lokalne zajednice. Nakon deset godina rada u Sarajevu, gdje imamo zaposlenih 70 radnika, odlučili smo se za proširenje poslovanja. Moramo istaći susretljivost nadležnih općinskih struktura u Tešnju. Nakon Tešnja u planu je otvaranje ureda širom Bosne i Hercegovine – ističu iz “Delta Marketinga”.

“Delta Marketing” ima visoke standarde u oblasti profesionalizma i efikasnosti, a iz dana u dan povećava se lista njihovih klijenata iz cijelog svijeta.

– Mi pomažemo da kupce pretvorite u zadovoljne kupce. Iza nas je decenija uspješnog rada. Kod nas se tačno zna šta ko radi, nema prostora za improvizacije. Naša najveća snaga su vrijedni i profesionalni radnici. Pažljivo biramo svakog od radnika. Ako želite uspješno komunicirati za brendove i s ljudima, morate ih razumjeti. Zato ne radimo uvijek sve za svakoga, već nudimo upravo rješenje koje vama odgovara da bi na kraju vaši kupci bili više nego zadovoljni vama i vi nama. Ne možete kupiti zadovoljstvo kupaca, ali možete uložiti u njega.

“Delta Marketing” je ponosan na svoju modernu korisničku službu, koja, kako navode, radi sa dosta strasti, znanja i ideja.

– Imamo iskustvo, stručnost i uspjehe iz 30 projekata u svim industrijama, od opskrbe energijom i telekomunikacija, preko anketa i planiranja, do potencijalnih kupaca u svim mogućim kategorijama. Zaposlenici imaju privlačne i sigurne radne uslove. Imamo nekoliko prednosti u odnosu na konkurenciju, kao i bonuse. Zaposlenici imaju priliku raditi u uredima u Sarajevu i Tešnju – pojašnjavaju iz uspješne bh. firme.

Njihova grupacija ima i tri firme koje se nalaze u Evropskoj uniji i sve rade po njihovim standardima.

– Širom Bosne i Hercegovine su smješteni izvršni i servisni centri za telekomunikaciju, a logistika i ostali segmenti kompanije nalaze se u Njemačkoj i u još nekoliko zemalja Evropske unije. Nakon otvaranja filijale u Jelahu (Tešanj) nastavljamo sa daljim razvojem. Plan je da, do 2025. godine, imamo 250 zaposlenih. Imamo velike planove, sigurno da ćemo ih realizirati bez većih problema jer nudimo plate iznad prosjeka i ostale odlične uslove – poručuju iz “Delta Marketinga”.

Previous Energy Globe Award za električno vozilo Trornice mašina Travnik
Next Drugi dan EP: Arian Kadić plivao do rekorda Bosne i Hercegovine

You might also like

Ekonomija/Biznis

Projekt Buroj Ozon: Turistički grad u općini Trnovo koštat će 4,5 milijardi KM!

Na području općine Trnovo, u blizini Sarajeva, bit će izgrađen najveći turistički grad u jugoistočnoj Evropi koji će sadržavati hiljade stambenih jedinica, hotele, najveći trgovački centar u Bosni i Hercegovini

Ekonomija/Biznis

Fabrika ‘Srebreničanka’ – Za izvoz namijenjeno 70 posto proizvodnje

Fabrika za proizvodnju pomfrita “Srebreničanka“, koja trenutno zapošljava 15 radnika, uskoro bi zvanično trebala početi s radom nakon što dobije sve potrebne dozvole. Šef proizvodnje u fabrici Osman Agić kaže

Ekonomija/Biznis

Počela prva faza potrage za naftom u Federaciji BiH

Vlada Federacije BiH je prije 15 dana potpisala Ugovor sa svjetskim gigantom u oblasti konsultiranja u energetskom sektoru, firmom „IHS Global“ iz Londona, koja je izabrana na međunarodnom tenderu za