‘Madi’ u novom biznisu, otvorili prvu benzinsku pumpu

‘Madi’ u novom biznisu, otvorili prvu benzinsku pumpu

U moru negativnih informacija, pesimističnih progonoza i crne statistike u Bosni i Hercegovini, pozitivne priče šalju poruku da nada u uspjeh ove zemlje ipak postoji.

Sa zadovoljstvom i ponosom dijelimo našu radost sa svim pozitivnim ljudima u ovoj zemlji i želimo da se zajedno radujemo što većem broju uspješnih priča u Bosni i Hercegovini.

Naime, transportna flota naše kompanije broji više od 180 vozila i kao logičan slijed u kreiranju pouzdanog lanca snadbijevanja sirovinom odlučili smo se za pokretanje vlastite benzinske pumpe „MADI oil“.

Ovaj projekat je kreirao nova radna mjesta i samim tim poslao jednu pozitivnu poruku u ovim teškim vremenima za bh. privredu.

Početak rada benzinske pumpe “MADI oil” je u subotu, 18.04.2020. godine na adresi Žabljak b.b., Usora.

U okviru objekta, naši posjetioci će imati priliku da osim točenja goriva, koristite i usluge caffe bara i shop-a, a sve u skladu sa naredbama Kriznog štaba ZDK.

U perspektivi ćemo uvesti i nove usluge a sve kako bi naši korisnici imali potpuno zaokruženu ponudu jedne specijalizirane i moderno opremljene lokacije – navode iz ove uspješne tešanjske firme poznate po proizvodnji piletine.

Previous Bosnalijek pored snabdijevanje medicinskih ustanova i građana, donira i lijekove
Next Džaferović i Komšić odali počast i položili cvijeće povodom 15. aprila, Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine

You might also like

Ekonomija/Biznis

Otvorena nova tvornica Sarajevskog kiseljaka u Kreševu

Sarajevski kiseljak je 21. januara 2020. u rad svečano pustio proizvodnu liniju nove tvornice u Kreševu. Riječ je o najvećoj strateškoj investiciji kompanije, ukupne vrijednosti veće od 20 miliona konvertibilnih

Ekonomija/Biznis

Pjanići pokreću biznis u rodnoj Kalesiji

Fahrudin Pjanić, otac reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića ovih dana je otvorio firmu u rodnoj Kalesiji, saznaje Infoplus. Naziv firme je “MMF International” i smještena je u Ulici žrtava

Ekonomija/Biznis

Za dvije godine u FBiH zaposleno 32.000 ljudi, Tešanj najperspektivniji, Bingo na vrhu liste firmi

Prema zvaničnim podacima FBiH, poslovno najperspektivnije područje je općina Tešanj, u kojoj je u posljednje dvije godine zaposleno blizu 1.750 osoba, izvještavaju danas bosanski mediji. Na osnovu podataka Vlade Federacije