MMA: Zejna Krantić zadržala internacionalnu titulu

MMA: Zejna Krantić zadržala internacionalnu titulu

Zejna Krantić i dalje nosi titulu WKN International muhe kategorije. Španjolka-Bosanka koja godinama živi u Guadalajari, ovog mjeseca je odlično riješila borbu protiv Italijanke Alexije Nobiolo.

Njen trijumf bio je šlag na torti odličnog slatkiša koji je u subotu poslužen u sportskom centru Fontanar, pišu španski mediji.

Bilo je to novo izdanje manifestacije Men of Honor, večer koja će ostati upamćena kao jedna od najboljih koja je organizovana u Španiji.

Chinto Mordillo, promoter i organizator događaja, naglašava da je „bilo nevjerovatno. Na tribinama nije bilo mjesta za više ljudi, a u sportu je sve prošlo savršeno.

Previous I boračka udruženja će podržati proteste ispred OHR-a
Next Konjički privrednici zainteresovani za zelenu energiju koja je strateška smjernica Grada Konjica

You might also like

SPORT

Bajević: Želimo da napravimo još bolju, čvršću i jaču reprezentaciju

Selektor „A“ reprezentacije Dušan Bajević održao je danas video-sastanak sa svojim saradnicima. Na sastanku je bilo riječi o radu stručnog štaba u specifičnim uslovima izazvanim pandemijom COVID -a 19. Razgovaralo

SPORT

Kako je bosanski bokser pobijedio legendarnog Cro Copa (Video)

Pogledate kako je bosanski bokser Jasmin Sejdinović svojevremeno nadjačao legendarnog borca Mirka Filipovića. Ovaj boks meč dogodio se na memorijalnom turniru Hakija Turajlić u Sarajevu.

SPORT

Bajramović: Nije lako u Njemačkoj kao auslender, bez obzira što si čitav život tu

Njegovo ime se nikada nije skandiralo, ali je bio omiljen među navijačima. Nije bio ni zvijezda, ali i kod svih selektora je bio omiljen. Nezamjenjiv. Uvijek je ostavljao srce na