Od sutra Oaza funkcionalne vode i cijeđeni domaći čaj na bosanskohercegovačkom tržištu

Od sutra Oaza funkcionalne vode i cijeđeni domaći čaj na bosanskohercegovačkom tržištu

Voda Oaza je prirodna izvorska voda sa izvora Crni vrh nadomak Tešnja, koja se crpi sa dubine od oko 100 m te prirodno filtrira kroz nepropusne slojeve mineralnih stijena.

Takva voda se bez ikakvog dodira sa vanjskim zagađenjima puni u boce, te prvi dodir sa vanjskim svijetom ima upravo pri prvom otvaranju boce.

Od sutra Oaza će po prvi put ponuditi i funkcionalne vode na bosanskohercegovačkom tržištu.

U pitanju su tri okusa Vitality, Care i Immune koji u svom sastavu sadrže 2% pravog voća, imaju nisku energetsku vrijednost i ne sadrže vještačke arome.

Ovi noviteti obiluju vitaminima B12, B6, B3,B5, B7, cinkom, te vitaminom C.

Takođe, među novim proizvodima je i domaći čaj u tri mix arome koji se dobija cijeđenjem. Ovaj domaći čaj sadrži mnogo manje šećera a veći okus voća.

Od sutra Oaza funkcionalne vode i cijeđeni domaći čaj na bh tržištu

Inače, voda OAZA je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim, organoleptičkim, fizičko – hemijskim te biološkim karakteristikama koja ima uravnotežen i stabilan mineralni sastav sa povoljnom pH vrijednosti.

Sa savršeno izbalansiranim sastavom minerala pomaže čišćenju organizma te osigurava potrebnu detoksikacju. Hemijski sastav Oaze je idealan za dinamični ritam života, organoleptičke osobine povoljne za svakodnevnu konzumaciju, a biološke osobine povoljno utiču na zdravlje svake osobe.

Ponuđeni noviteti zasigurno će naći svoje mjesto među ljubiteljima zdravog načina života. 

Od sutra Oaza funkcionalne vode i cijeđeni domaći čaj na bh tržištu

Izvor: Akta

Previous Bešić: Moramo pobijediti Italiju da se iskupimo za današnji poraz
Next Desetine ronilaca iz Sarajeva u akciji čišćenja jezera Kop u Tuzli (Video)

You might also like

Ekonomija/Biznis

Ko je Bosanac koji kupuje kamenolome u Sloveniji pitaju se tamošnji mediji

  Prvi čovjek i vlasnik Ukrasa je Fehim Selek iz Sarajeva Njemačko-bosanska grupa Ukras kupila je tvrtku Mineral iz Podpeći kod Brezovice u Sloveniji, a koja upravlja s nekoliko kamenoloma

MADE IN BOSNIA-387

Harun Hindija, jedan od najboljih studenata: Ostaću u Bosni i Hercegovini, nemam namjeru napuštati svoju državu

Harun Hindija, s prosjekom 10, jedan je od pet najboljih studenata koji su diplomirali akademske 2014./15. godine na Univerzitetu u Sarajevu. Time su mu, kako je Feni kazao, otvorena brojna

Ekonomija/Biznis

Živinice: Registrovao porodičnu firmu kako bi zadržao brata da ostane u državi

  Ako vam treba kvalitetan i dugotrajan elektronski uređaj, na pravom ste mjestu! Kupci mogu po povoljnim cijenama pronaći računare, laptope, mobitele, tablete, mrežne opreme i periferije, te TV i