OŠ “Mujaga Komadina” iz Mostara snimila prelijep spot za pjesmu “Ljiljani zlatni” (Video)

OŠ “Mujaga Komadina” iz Mostara snimila prelijep spot za pjesmu “Ljiljani zlatni” (Video)

Povodom 30. godišnjice formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine, Osnovna škola “Mujaga Komadina” iz Mostara, snimila je prelijep spot za pjesmu “Ljiljani zlatni”.

Spot je sniman na više lokacija na području Mostara, vodopada Kravice u Ljubuškom i Blagaja. Prelijepi kadrovi naše domovine Bosne i Hercegovine, čistoća dječijih srca i ljepota njihovih glasova, zaista će vas ostaviti beh daha.

Vrlo je važno poznavati svoju historiju, jer da nije bilo Armije Republike Bosne i Hercegovine, ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine. Armija Republike Bosne i Hercegovine je vojska koja je, braneći multietničku državu BiH, branila i jednu od temeljnih ideja civilizacija – ideju da ljudi različitih vjera i kultura mogu živjeti zajedno.

Mlade generacije trebaju razvijati ljubav prema svemu lijepom i pogled usmjeriti ka budućnosti, a svoju snagu i ljubav prema domovini pokazati znanjem i naukom.

Previous Na brdu Žuč otvoreno prvo sportsko strelište u Sarajevu
Next Vukšić u uskrsnoj poruci: Ako je moguće, koliko je do vas, u miru budite sa svima

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Uspješna povratnička priča Behije i Asima Dedića iz Burnice (Bratunac)

Počevši od nule, suočeni s neizvjesnošću i nedostatkom prilika na selu, supružnici Behija i Asim Dedić iz mjesta Burnice kod Bratunca, pokušali su dobro osmisliti moguće izvore zarade. Jedini način

BH RAZGLEDNICA

Fiat-Fićo fest u Sarajevu – Fićo se voli, ostalo se vozi (VIDEO)

Fićo se voli, ostalo se vozi, moto je pod kojim je danas u Sarajevu održan peti „Fiat-Fićo fest“ u organizaciji Fićo kluba Sarajevo.

BH RAZGLEDNICA

Jedina na rijeci Ocki: Vodenica Pešteka u ratu hranila Goražde

Zvuk vode iz rijeke Ocke u Goraždu ali i klepetuša po kamenom točku održavaju tradiciju vodenica na području ovog grada, nekada tradiciju koja se prenosila sa koljena na koljeno. Koliko