Otvoren najveći sajam namještaja u Bosni i Hercegovini Sarajevo4Walls

Otvoren najveći sajam namještaja u Bosni i Hercegovini Sarajevo4Walls

Međunarodni sajam namještaja ‘SARAJEVO4WALLS’ zvanično je otvoren u Sarajevu u Olimpijskoj dvorani Zetra i održava se do 3. aprila na prostoru od 7.500 m2, javlja BHRT.

Na  Međunarodnom sajmu namještaja ‘SARAJEVO4WALLS’ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U taj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji namještaja .

– Veliko interesovanje za izlaganje vlada od evropskih i svjetskih brendova za sajam namještaja u Zetri, te tako imamo izlagače iz Evrope i Amerike. Neka od najznačajnijih domaćih i stranih imena, koja se pojavljuju na sajmu 2022 godine su Natuzzi, COMO, Simpo SIK, MOKU Artisan, Lanotte i mnogi drugi.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Evrope ili imaju svoja predstavništva u Bosni i Hercegovini i to iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Turske, Njemačke, Amerike i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine – navodi organizator.

Na sajam se, kao učesnici, vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet ‘SARAJEVO4WALLS’, ali dolaze i nove kompanije, što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za proizvodnju i plasman namještaja na tržište.

Za taj sajam su planirane i dodatne sajamske aktivnosti, u trajanju od dva dana.

 Organizatori sajma ‘SARAJEVO4WALLS’ nastavljaju sa humanitarnim radom te se ove godine ostvarila saradnja sa udruženjem POMOZI.ba. Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 31.03. do 03.04.2022. godine u ‘Zetri’ i pogledaju najbolje od najboljeg što nudi privreda Bosne i Hercegovine, te kupuju po popustima od pet posto do 70 posto i da učestvuju u humanitarnom radu zajedno sa organizatorima tog sajma.

Previous Sjeverna Bosna: U Tarevcima uzgoj jagode na hidroponiji
Next Najdraži gost kuca na vrata

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Poznati kuhari iz Evrope dolaze u Sarajevo: U aprilu pravljenje begove čorbe za Guinnessov rekord

Spremanje begove čorbe će se održati 17. aprila, u sklopu Konferencije evropskih kuharskih asocijacija i Global Chefs Challengea. Između predstavnika bh. prehrambene industrije Vispak d.d. Visoko i Udruženja kuhara u

Ekonomija/Biznis

Uspon bosanske namjenske industrije: Binas iz Bugojna povećao broj zaposlenih i udvostručio prihode

Kompanija za proizvodnju eksploziva Binas iz Bugojna još jedna je u nizu bh. kompanija iz namjenske industrije koja doživljava pravi poslovni preporod. Ova firma je u prvoj polovini ove godine

Ekonomija/Biznis

Sektor peradarstva u 2019. godini zabilježio suficit

Analiza podataka o vanjskoj trgovini koju su sproveli Sweden/USAID FARMA II projekat i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine ukazuje da je sektor peradarstva nastavio sa odličnim rezultatima u izvozu, ostvarivši