Otvoren najveći sajam namještaja u Bosni i Hercegovini Sarajevo4Walls

Otvoren najveći sajam namještaja u Bosni i Hercegovini Sarajevo4Walls

Međunarodni sajam namještaja ‘SARAJEVO4WALLS’ zvanično je otvoren u Sarajevu u Olimpijskoj dvorani Zetra i održava se do 3. aprila na prostoru od 7.500 m2, javlja BHRT.

Na  Međunarodnom sajmu namještaja ‘SARAJEVO4WALLS’ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U taj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji namještaja .

– Veliko interesovanje za izlaganje vlada od evropskih i svjetskih brendova za sajam namještaja u Zetri, te tako imamo izlagače iz Evrope i Amerike. Neka od najznačajnijih domaćih i stranih imena, koja se pojavljuju na sajmu 2022 godine su Natuzzi, COMO, Simpo SIK, MOKU Artisan, Lanotte i mnogi drugi.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Evrope ili imaju svoja predstavništva u Bosni i Hercegovini i to iz Srbije, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Italije, Turske, Njemačke, Amerike i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine – navodi organizator.

Na sajam se, kao učesnici, vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet ‘SARAJEVO4WALLS’, ali dolaze i nove kompanije, što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za proizvodnju i plasman namještaja na tržište.

Za taj sajam su planirane i dodatne sajamske aktivnosti, u trajanju od dva dana.

 Organizatori sajma ‘SARAJEVO4WALLS’ nastavljaju sa humanitarnim radom te se ove godine ostvarila saradnja sa udruženjem POMOZI.ba. Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 31.03. do 03.04.2022. godine u ‘Zetri’ i pogledaju najbolje od najboljeg što nudi privreda Bosne i Hercegovine, te kupuju po popustima od pet posto do 70 posto i da učestvuju u humanitarnom radu zajedno sa organizatorima tog sajma.

Previous Sjeverna Bosna: U Tarevcima uzgoj jagode na hidroponiji
Next Najdraži gost kuca na vrata

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Tvornici BNT Novi Travnik 300.000 KM za razvojne projekte – BNT razvija minobacač dugog dometa

Federalna Vlada donijela je odluku o izboru korisnika za raspodjelu preostalog dijela grant-sredstava utvrđenih ovogodišnjim budžetom FBiH federalnom Ministarstvu energije, rudarstva i industrije na stavci kapitalnih transfera javnim preduzećima i

MADE IN BOSNIA-387

60 godina ZIM-a: Najavljene nove investicije, otkupili i preradili million litara mlijeka više

Prije šest decenija, 29. novembra 1959. godine ZIM je pušten u rad. Posjetama štićenicima Doma Porodica Zenica i učenicima osnovnih škola koji učestvuju u projektu izrade loga i redizajna ambalaže, uz

Ekonomija/Biznis

Prevoz putnika željeznicom u drugom kvartalu povećan za 215,7 posto

U željezničkom putničkom prijevozu u Federaciji BiH u drugom kvartalu ove godine prevezeno je ukupno 105.359 putnika i ostvareno je 8.619.534 putničkih kilometara, što je u odnosu na isti period