U Vigemarkovom zamrzivaču, nakon njegovog odlaska iz Bosne, pronađene dvije mrtve zaleđene mačke

U Vigemarkovom zamrzivaču, nakon njegovog odlaska iz Bosne, pronađene dvije mrtve zaleđene mačke

Piše: S.V.


Lars Gunar Vigemark, bivši šef delegacije EU u BiH, završio je veoma neuspješno svoj mandat. Kada se sagleda šta je sve nađeno, u rezidenciji u kojoj je živio, nakon njegovog odlaska može se konstatovati da je mandat završio jezivo.
Međutim, veliko je pitanje kakva je zaista osoba Vigemark i čemu je sve sklon, jer su u zamrzivaču, u rezidenciji koju je koristio, nađene dvije mrtve mačke.
Otkud mrtve mačke u Vigemarkovom zamrzivaču i šta je radio sa njima, pitanje je koje izaziva jezu, ali i nameće niz raznih odgovora od kojih bi svaki mogao biti monstruozan.
Mrtve zaleđene mačke pronađene su prilikom čišćenja rezidencije nakon Vigemarkovog odlaska i o tome su obaviješteni predstavnici delegacije EU, koji su pokušali zataškati ovaj nevjerovatan, bizaran i užasan skandal.

Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da ćute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica.
Da li je Vigemark mučio nesretne životinje, prije nego ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedjela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebale ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate.

Vigemarkov mandat na čelu delegacije EU u BiH završen je 01.09. ove godine.

Previous Travnička tvrđava dobila svoju poštansku marku (Video)
Next Komšijama iz Slovenije i Hrvatske: Svoje smeće u svoje dvorište

You might also like

NAŠI DANI

Djevojčica kojoj je amputirana noga bez anestezije pozvala svijet da zaustavi rat u Gazi i okonča patnju Palestinaca

Šesnaestogodišnja Palestinka Ahed Taha Bseiso koja je teško ranjena u izraelskom bombardovanju na sjeveru Pojasa Gaze, zbog čega joj amputirana noga bez anestezije, pozvala je svijet da zaustavi rat u

NAŠI DANI

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini osudila sramno negiranje genocida

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini osuđuje današnje usvajanje sramnih zaključaka Narodne skupštine RS kojima se negira genocid u Srebrenici, umanjuje broj žrtava i krivotvori istina. – Usvajanje tzv. izvještaja

NAŠI DANI

Jedinstven restoran u Mostaru u kojem rade osobe s invaliditetom

Restoran “Lonato”, u kojem rade osobe s invaliditetom, otvorio je svoja vrata prošloga mjeseca. Posao za sada ide jako dobro, a presretni radnici nedavno su primili i prvu plaću. Restoran