U Vigemarkovom zamrzivaču, nakon njegovog odlaska iz Bosne, pronađene dvije mrtve zaleđene mačke

U Vigemarkovom zamrzivaču, nakon njegovog odlaska iz Bosne, pronađene dvije mrtve zaleđene mačke

Piše: S.V.


Lars Gunar Vigemark, bivši šef delegacije EU u BiH, završio je veoma neuspješno svoj mandat. Kada se sagleda šta je sve nađeno, u rezidenciji u kojoj je živio, nakon njegovog odlaska može se konstatovati da je mandat završio jezivo.
Međutim, veliko je pitanje kakva je zaista osoba Vigemark i čemu je sve sklon, jer su u zamrzivaču, u rezidenciji koju je koristio, nađene dvije mrtve mačke.
Otkud mrtve mačke u Vigemarkovom zamrzivaču i šta je radio sa njima, pitanje je koje izaziva jezu, ali i nameće niz raznih odgovora od kojih bi svaki mogao biti monstruozan.
Mrtve zaleđene mačke pronađene su prilikom čišćenja rezidencije nakon Vigemarkovog odlaska i o tome su obaviješteni predstavnici delegacije EU, koji su pokušali zataškati ovaj nevjerovatan, bizaran i užasan skandal.

Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da ćute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica.
Da li je Vigemark mučio nesretne životinje, prije nego ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedjela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebale ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate.

Vigemarkov mandat na čelu delegacije EU u BiH završen je 01.09. ove godine.

Previous Travnička tvrđava dobila svoju poštansku marku (Video)
Next Komšijama iz Slovenije i Hrvatske: Svoje smeće u svoje dvorište

You might also like

OTPOR BOSNE

Prije 30 godina stradao je goraždanski heroj Sinan Žuga: Poginuo dok je gađao tenk posljednjom granatom

Članovi Udruženja “Sinan Žuga i saborci”, porodica i brojni sugrađani danas su obilježili 30-godišnjicu velike bitke na Osanici i položili cvijeće na mezar heroja odbrane Goražda Sinana Žuge.  Bio je

NAŠI DANI

Prvi na Balkanu: KCUS pustio u rad aparat za serološku analizu antitijela na COVID-19

Obvještavamo javnost da je KCUS danas završio obuku operatera i pustio u rad aparat za serološku analizu antitijela na Covid-19, navodi se u informaciji za javnost Kliničkog centra Univerziteta u

NAŠI DANI

Je li Vučić preko Dačića poslao poruku Dodiku i Rs da im vrijeme ističe?

Bosanci i Hercegovci s pravom se čude zašto Dodik i dalje nije procesuiran. Nekada će, ipak, morati odgovarati. Piše: Delvin Kovač, nap.ba Ako pitate srbijanskog šefa diplomatije Ivicu Dačića, vjerovatno