Vjenčanje pet parova na tvrđavi Stari grad u Travniku

Vjenčanje pet parova na tvrđavi Stari grad u Travniku

 

Jedan od najljepših događaja u sklopu obilježavanja Dana općine Travnik jeste tradicionalno zajedničko vjenčanje više parova, na koja su se ove godine imali priliku prijaviti parovi iz cijele Bosne i Hercegovine, a koje je održano u prelijepom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad.

Ove predivne sunčane subote vjenčalo se pet parova!

Parovi su uživali i u brojnim uslugama sasvim besplatno (usluge vjenčanja, šminkanja, frizure, vjenčanica, cvijeće, catering….), te ovaj, jdan od najposebnijih dana u svome životu, proslavili sa svojim najmilijima.

Izvor: TNT

Previous Završena obnova zgrade “Pancirka“ na Dobrinji
Next Kvalifikacije za EURO 2020: Pobjeda Bosne nad Armenijom

You might also like

BAŠTINA

Kriva ćuprija, Mostar

  Na rijeci Radobolji, blizu njenog ušća u Neretvu u blizini Starog mosta, nalazi se Kriva ćuprija, minijaturna verzija Starog mosta. Sagrađena je 1558. godine, osam godina prije Starog mosta,

BH RAZGLEDNICA

Vrhovi Balkana: Maglić (Video)

Maglić je najviši vrh Bosne i Hercegovine, pa je kao takav, osim imenom i visinom, oduvijek privlačio pažnju planinara. Jedinstveni prirodni biser ovog planinaskog područja je Trnovačko jezero, na čijoj

BH RAZGLEDNICA

Posjetioci danas uživali na suncem “okupanoj” Bjelašnici

  Na suncem “okupanoj” olimpijskoj ljepotici Bjelašnici posjetioci su danas  uživali u prekrasnom vremenu i zimskoj idili.