Vodopadi Bosne i Hercegovine (Video)

Vodopadi Bosne i Hercegovine (Video)

Kada me na putovanjima pitaju po čemu je Bosna i Hercegovina najpoznatija, uvijek kažem da je to naša priroda.

Naše divne planine i čiste rijeke. Naša divna jezera i vodopadi. A da li ste znali da Bosna i Hercegovina ima više vodopada nego Italija, Francuska, Španija i Njemačka zajedno?

Bog nam je dao na desetine nevjerovatno lijepih vodopada, smještenih širom zemlje, svaki lijep na svoj način, a u ovom videu, pokazaću vam neke od najljepših. Počev od sjajnih vodopada u Hercegovini gdje u neka dva sata možete obići čak četiri vodopada, slapova kod Fojnice i Sarajeva, prelijepog vodopada u Jajcu ili onog kod Sanskog mosta, te onih malih i skrivenih vodopada, kao što je ovaj ovdje, putovaćemo širom zemlje i pokazati vam koliko je to vodopada moguće obići u Bosni i Hercegovini u samo 24 časa, kazuje putopisac Robert Decešin dok najavljuje video o vodopadima u našoj zemlji.

Previous Bh. maslinova ulja su jako cijenjena i osvajaju brojna priznanja u regiji i šire
Next Tužiteljstvo KS-a izdat će naredbu za obdukciju preminule djevojčice

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Fiat-Fićo fest u Sarajevu – Fićo se voli, ostalo se vozi (VIDEO)

Fićo se voli, ostalo se vozi, moto je pod kojim je danas u Sarajevu održan peti „Fiat-Fićo fest“ u organizaciji Fićo kluba Sarajevo.

TURIZAM

FlyBosnia se priprema za letove ka Londonu, Parizu i Rimu

FlyBosnia planira da uvede svoje prve evropske destinacije u svoju mrežu ruta nakon lansiranja letova za Saudijsku Arabiju i Kuvajt ranije ovog mjeseca. Aviokompanija je postavila reklame širom Sarajeva, navodeći

TURIZAM

Rekordan broj posjetilaca Nacionalnog parka smaragdne Une (VIDEO)

  Nacionali park “Una” je u 2017. godini zabilježio rast u svim segmentima poslovanja i to je najuspješnija godina do sada – kazao je Feni direktor Parka Amarildo Mulić.