Vučićevi mediji izvršili atentat na zdrav razum!

Evidentno je da se režimski mediji koje kontroliše direktno Aleksandar Vučić nalaze pod ogromnim pritiskom da ubijede javnost da je na njega izvršen izmišljeni atentat sa izmišljenim kamenom i izmišljenim nožem, piše srbijanski portal teleprompter. 

Nije niko izvršio atentat na Vučića. Vučić je preko svojih medija izvršio atentat na zdrav razum!

 

Naime, poslije neuspjele potjere za izmišljenim kamenom i nekakvim nožem, režimski mediji bacili su se u potjeru za atentatorom i nalogodavcem. Svaki tabloid imao je svoju verziju kamena.

Svaki tabloid ima i svog atentatora!

Moralno osakaćeni urednik “Informera”, Dragan J. Vučićević, objavio je na naslovnoj strani nekakav tajni šifrarnik! “Informer” tvrdi da je “Vučiću pederu” bio signal da je Vučić krenuo iz zgrade memorilaja.

“Ubij Četnika” bio je signal da je Vučić došao do uzbrdice, a “Allah akbar” označio je početak opšteg napada na Vučića.

Da li su to srbijanske bezbjednosne službe operativnim radom došle do tih podataka –  Bruka!

Čak se i konzervativni režimski list “Večernje novosti” počeo baviti tabloidnim temama i naslovima. “Novosti” su objavile pod upitnikom da je sin Nasera Orića bio jedan od atentatora koji je jurišao na Vučića.

Najsmješniji atentator objavljen je u “Našim novinama”. Taj list navodi da je ISIS organizovao izmišljeni atentat na Vučića.

Režimski list “Alo” i režimski list “Informer” imaju isti izvor informacija. Ta dva tabloida tvrde da je napad organizovala britanska obavještajna služba MI-6.

– Penzionisani agent britanske obavještajne službe MI6 Džordž Bazbi glavni je organizator nereda i pokušaja likvidacije premijera Aleksandra Vučića u subotu u Srebrenici, saznaje list “Alo” iz izvora bliskih službama bezbjednosti.

Izgleda da Džordž nije baš toliko penzionisan.

Vučićevi režimski mediji izvršili su atentat na zdrav razum i logiku!

 

(mb)

Previous Komandant „Crnih labudova“: Ne mogu nam oprostiti borbu za državu!
Next Sramotna šutnja javnosti nakon monstruoznog i ponižavajućeg napada na bošnjačkog povratnika

You might also like

NAŠI DANI

Ministrica vanjskih poslova razgovarala sa glavnim medicinskim savjetnikom predsjednika SAD-a

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr Bisera Turković, danas je, 8. marta 2021. godine, razgovarala sa glavnim medicinskim savjetnikom predsjednika SAD-a Dr. Anthonyijem Faucijem.

NAŠI DANI

Izetbegović i Čanak upoznaju srbijanskog predsjednika sa geografijom: Ovo je Bosna i Hercegovina. Ne postoje ‘srpske zemlje’

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je večeras da ta stranka sa “osudom i velikom zabrinutošću” posmatra najnovije istupe predsjednika Srbije Tomislava Nikolića, a u vezi sa događajima

NAŠI DANI

Godišnjica Olimpijade u Sarajevu: Izvještaj HRT-a otkrio zavist Zagreba

Hrvatska radiotelevizija na Facebooku je podijelila post uoči obilježavanja 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, uz konstataciju da su ostali samo pustoš i sjećanja. “Ove se godine obilježava 40