Stabilizovano grijanje u Zenici: Radijatori napokon topli

Stabilizovano grijanje u Zenici: Radijatori napokon topli

Sinoć u kasnim večernjim satima počela je puna isporuka toplotne energije gradu Zenici.

– Sve je stabilizovano. Trenutno se iz ArcelorMittala isporučuje 66 MW/h toplotne energije. Na vrelovodima nema ispada, a imamo intervencija u pojedinim stambenim objektima. Naše dežurne ekipe su na terenu i intervenišu u pojedinačnim slučajeviam negrijanja stanova, izjavio je jutros za Oslobođenje Elvir Bošnjak, tehnički direktor JP Grijanje Zenica.

Podsjećamo, Kotao broj 2 u pogonu Energetika zeničkog ArcelorMittala pokrenut je jučer prije podne. ali odmah je saopćeno da su potrebna 24 sata kako bi se ustanovilo da li sve funkcionira kako treba.

Zenica, kao što je poznato, nije imala daljinskog grijanja od 8. januara.

Previous Srđan Puhalo: Opet svi protiv Srba, braćo Srbi kako je moguće da drugi uvijek griješe i tako 30 godina?!!
Next HIFA će u poljoprivredu u Sanskom Mostu uložiti 25 miliona KM

You might also like

NAŠI DANI

Lavić: Bosanski državni interes je iznad svega

  Skoro tri decenije Bosna je poprište etničko-religijske politike, odnosno etnicizma, rečeno je na redovnoj sesiji Asocijacije nezavisnih intelektualaca ”Krug 99“ održanoj u nedjelju u Sarajevu, javlja Anadolu Agency (AA).

NAŠI DANI

Sljedeće godine Bosna i Hercegovina preuzima kompletnu kontrolu nad svojim nebom!

  Na Svjetskom ATM kongresu koji se od 6. do 8. marta održava u Madridu Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA) bila je među nominovanima za prestižno

NAŠI DANI

Džaferović: Vučićeva izjava sramna i za svaku osudu (VIDEO)

  Izjava predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u vezi s genocidom u Srebrenici i vetom koji je stavila Rusija na rezoluciju o Srebrenici , za svaku je osudu i sramna