Vjenčanje pet parova na tvrđavi Stari grad u Travniku

Vjenčanje pet parova na tvrđavi Stari grad u Travniku

 

Jedan od najljepših događaja u sklopu obilježavanja Dana općine Travnik jeste tradicionalno zajedničko vjenčanje više parova, na koja su se ove godine imali priliku prijaviti parovi iz cijele Bosne i Hercegovine, a koje je održano u prelijepom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad.

Ove predivne sunčane subote vjenčalo se pet parova!

Parovi su uživali i u brojnim uslugama sasvim besplatno (usluge vjenčanja, šminkanja, frizure, vjenčanica, cvijeće, catering….), te ovaj, jdan od najposebnijih dana u svome životu, proslavili sa svojim najmilijima.

Izvor: TNT

Previous Završena obnova zgrade “Pancirka“ na Dobrinji
Next Kvalifikacije za EURO 2020: Pobjeda Bosne nad Armenijom

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Otkriće u Odžaku: Kopali bunar za vodu i iskopali gejzir

  Da nismo svjesni bogatstva u kojem živimo, primjer su braća Mulić iz Odžaka koji su kopajući bunar na vikendici za pitku vodu iskopali gejzir. Video FTV:

NASLIJEĐE

Nacionalni spomenici: Konak Suljagića u Špionici Donjoj

  Komisija za očuvanje nacionalnih spomenika 2012. godine, proglasila je „Graditeljsku cjelinu – Konak Suljagića sa pratećim objektima u Donjoj Špionici, općina Srebrenik“, nacionalnim spomenikom Bosne i Hercegovine. Nacionalni spomenik čini

BH RAZGLEDNICA

Mostar obasjan proljetnim suncem: Turisti ispunili staru gradsku jezgru

  Proljeće, koje je kalendarski počelo snježnim nanosima i kišama, danas je u Mostaru konačno stiglo u pravom ruhu. Sunce je obasjalo grad na Neretvi i izvelo na ulice brojne