Mali Hakija je došao iz Srebrenice u Zenicu da vidi Edina i bodri reprezentaciju

Mali Hakija je došao iz Srebrenice u Zenicu da vidi Edina i bodri reprezentaciju

Hakija je dječak koji se do skole vozi lošim, makadamskim putem vise od 25 kilometara i odličan je učenik!


Skroman je i jedina zelja mu je bila da upozna Edina Džeku, koji mu je pripremio i mali poklon, kako bi dječak imao uspomenu na njihovo druženje.

Iako je Hakija imao tremu kada su se Edin i on sreli, na kraju je pao i zagrljaj, toliko snažan da ga nijedan od njih dvojice neće zaboraviti, jer Edin i Hakija su drugarstvo i ljubav na prvi pogled!

Podsjećamo, fudbalska selekcija Bosne i Hercegovine pobijedila je sinoć s 5:0 selekciju Lihtenštajna u kvalifikacijama za EP.

Previous Vispak značajno povećao izvoz
Next U julu za 12,2% više turista: Najviše noćenja ostvarili Saudijci, Kuvajćani i Poljaci

You might also like

NASLIJEĐE

Trebinje: U zidu pronađene knjige, među njima rukom pisani Kur'an!

Prije nekoliko dana gospodin Dejan Bošnjak iz Trebinja je zaustavio imama na ulici i zamolio ga da mu preda knjige koje su mu majstori pronašli sazidane u kući.   “Ove

NAŠI DANI

Tokom dvije godine – u Njemačku otišlo 50 hiljada Bosanaca, vratilo se skoro 30 hiljada

  Podaci koje je prikupio Savezni ured za migracije (BamF), a danas objavilo njemačko ministarstvo unutrašnjih poslova, pokazuju da su u tu zemlju iz Bosne i Hercegovine tokom 2016. i 2017.

NAŠI DANI

Amel Tuka dobio zlatnik Kulina bana

Forum građana Zenice prigodnim druženjem u prostorijama zeničkog Muzeja obilježio je 23 godine postojanja. Svake godine Forum dodijeli zlatnik “Kulina bana”, a ove godine je pripao najboljem bh. atletičaru Amelu Tuki.