‘Cromex’ osvaja nova ino tržišta: Potpisan višegodišnji ugovor s švicarskom firmom

‘Cromex’ osvaja nova ino tržišta: Potpisan višegodišnji ugovor s švicarskom firmom

Prijedorski “Cromex”, firma koja se bavi obradom metala i koja je već uveliko po svom proizvodnom aranžmanu, ali i predstavljanju na evropskim sajmovima,  prepoznatljiva i na ino tržištu, potpisala je ugovor sa švicarskom firmom za period do 2023. godine.

Švicarska je redovno na vrhu globalnih ljestvica kvalitete života, inovativnosti ili uslova poslovanja.

Samim tim uspjeh naći se i na tom tržištu i steći povjerenje poslovno zahtjevnih Švicaraca u zemlji u kojoj iznad svega poštuju rad, tačnost ugovorenih poslova, ali i potpunu preciznost u izradi proizvoda koje traže.

Na pitanje čime je “Cromex” zaslužio povjerenje da se nađe u jednom takvom odabranom društvu iz “Cromex-a”doo, kažu:

“Znajući da je problem ino partnera u našoj zemlji bio pronalazak adekvatnog saradnika u Bosni i Hercegovini koji bi mogao odgovoriti visokim švicarskim standardima kao i ispoštovati definisane rokove, naš proizvodni pogon opremili smo tako da obuhvata najsavremenije tehnologije i najkvalitetnije materijale.

Pored presa za savijanje metala, tri najsavremenija lasera za sječenje ploča i cijevi te robota za varenje, uložili smo dosta truda i novca u edukaciju kadra. Poštujemo zadane rokove i održavamo kvalitet usluga i proizvoda na koji smo se obavezali.”

U cijeloj priči oko novog ugovora zanimljiva je i činjenica da se u timu koji radi na obradi pozicija za švicarsko tržiste od osam članova, nalaze četiri muškarca i četiri žene.

Muški dio tima je posebno ponosan na svoje koleginice, jer su njihova strpljivost, temeljitost i marljivost uveliko zaslužne za kvalitet proizvoda koji oduševljava švicarske klijente.

Fotografija korisnika/ce Cromex d.o.o. Prijedor.
Toalet proizveden u Cromex-u
Previous Dino Hotić: Jako sam sretan što sam sad i ja dio ove reprezentacije
Next Prva robotska ruka proizvedena u Bosni izlazi na tržište

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Bosnaplod od domaćih proizvođača otkupio 4.000 tona voća

Kompanija Bosnaplod sarađuje s više od 2.000 bosanskohercegovačkih dobavljača, a u ovoj godini otkupljeno je oko 4.000 tona domaćeg voća. Osim saradnje sa individualnim poljoprivrednicima, Bosnaplod posjeduje i vlastite plantaže

Ekonomija/Biznis

Softver industrija: Oni izvoze bosansku pamet i jačaju bh. ekonomiju

Softver industrija je prava oaza dobro plaćenih poslova u pustinji kakvom se često čini Bosna i Hercegovina. Ova oblast u posljednjih nekoliko godina doživjela je stabilan trend rasta (72 posto

Ekonomija/Biznis

Uskoro svečano otvaranje hotela Bosna i Austria na Ilidži

Hotelska grupacija Hoteli Ilidža završava 2017. godinu otvaranjem dva nova hotela – Austria i Bosna koji će biti u kategoriji 5 zvjezdica. U ponudi će ukupno biti 115 soba i