Amira Medunjanin još jednom oduševila Travničane

Amira Medunjanin još jednom oduševila Travničane

Prelijepi ambijent tvrđave Stari grad jednostavno je bio idealna destinacija za koncert Amire Medunjanin koja je uz izuzetnu pratnju Boška Jovića i ovaj put apsolutno oduševila veliki broj Travničana.

Amiri i Bošku se u jednom momentu neplanirano pridružio i bas gitarista i muzički pedagog koji živi i radi u Hrvatskoj, Zvjezdan Marjanović-Zveki, rođeni Travničanin koji je dodatno uveličao koncert koji se održao u petak uvečer.

A osim sevdalinki, nekako po želji publike, pjevale su se pjesme Vajte, Silvane Armenulić, Kemala Montena, Josipe Lisac, Olivera Dragojevića, Tome Zdravkovića, ali i Branimira Štulića.

Po ko zna koji put Amira Medunjanin je dokazala da je izuzetan umjetnik, a zadovoljni Travničani sigurno jedva čekaju njenu iduću posjetu tom gradu.

(Agencija DAN/MiruhBosne)

Previous I danas u Zetri bez prethodne najave vakcina za sve građane
Next Mehmedović: KONAČNO POTVRĐENO DA JE MILOŠEVIĆ IZVRŠIO AGRESIJU NA BOSNU

You might also like

AGRESIJA|GENOCID|URBICID

Odata počast Čedomiru Bati Domuzu i Smaji Somi

Polaganjem cvijeća, minutom šutnje i učenjem Fatihe na šehidskom mezarju Kahrimani i Brezovači-Igman danas je obilježena 30. godišnjica pogibije heroja Armije Bosne i Hercegovine Čedomira Bate Domuza i Smaje Some.

KULTURA I UMJETNOST

Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine obilježava 132. godišnjicu: Besplatni sadržaji za brojne posjetioce

Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine danas obilježava 132. godišnjicu postojanja i djelovanja Od kada je odlukom tadašnje Zemaljske vlade Muzej osnovan kao samostalna državna ustanova 1. februara 1888. godine, Muzej

OTPOR BOSNE

Kako su političari ukrali pobjedu Armiji Bosne i Hercegovine: “Simbol otpora” – 4. epizoda

  Posljednja epizoda dokumentarnog serijala o  prvom komandantu Armije Republike Bosne i Hercegovine, generalu Seferu Haliloviću.