Arijana Memić napustila klub NiP-a: Neću dozvoliti da se bilo ko poigrava ni sa mnom ni sa borbom moje porodice

Arijana Memić napustila klub NiP-a: Neću dozvoliti da se bilo ko poigrava ni sa mnom ni sa borbom moje porodice

Zastupnica u Skupštini KS Arijana Memić, kazala je danas da nije član nijedne stranke, ali da napušta klub Naroda i Pravde..

“Mogu da napustim klub što upravo činim. Žao mi je što sam morala doći u ovakvu situaciju, ali izlazim iz kluba da svima dam doznanja da neću dozvoliti da se bilo ko poigrava ni sa mnom ni sa borbom moje porodice jer mnogo smo i tereta podnijeli i svega, da bi bila danas ovdje gdje jesam. Stavit ću na raspolaganje i sva svoja učešća u komisijama, članstva. Meni, vjerujte, ništa od toga ne treba. Ja sam se nadala da svi skupa možemo nešto da učinimo bolje za dobrobit ovih građana. I uvijek su mi bile iskrene namjere.

Ostat ću također u Skupštini, svoje odluke ću donositi samostalno i po svojoj savjesti kako sam to i do sada radila – kazala je Arijana Memić u emotivnom obraćanju u Skupštini KS.

Arijana je sestra tragično stradalog Dženana Memića, a mnogi će reći kako su određeni političari iskoristili tragediju jedne porodice u svom popolističkom djelovanju.

Podsjetićemo, na Ilidži je 2016. mladić Dženan Memić zadobio povrede od udara autom, ubrzo je preminuo. Slučaj nije riječ ni do danas. Na vodećim pozicijama u Kantonu Sarajevo i FBiH (premijer KS i minista FUP-a) u to vrijeme nalazili su se čelnici stranke iz koje je danas istupila Arijana Memić.

Previous Helez: Bosna i Hercegovina bi na proljećnom zasjedanju NATO-a trebala dobiti kandidatski status
Next Memić napustila klub NiP-a: Neću dozvoliti da se bilo ko poigrava ni sa mnom ni sa borbom moje porodice

You might also like

RIJEČ

Bećirović: Velika je šansa da pobijedimo i ja i Komšić

  Obećao sam da ću okupljati sve političke partije koje se bore za demokratsku, socijalnu i evropsku državu Bosnu i Hercegovinu. Godinama ponavljam da je među nama građanima Bosne i

RIJEČ

Djecu im prijedorsku ne mogu oprostiti

“Nermina je imala šest, a Nermin 12 godina kada su ih vojnici izveli na strijeljanje ispred porodične kuće u prijedorskom selu Zecovi, na kojoj je bio obješen bijeli čaršaf.” I

RIJEČ

Austrijski aktivista Langthaler: Ne žele da se čuje glas Palestinaca

Austrijski pisac i aktivista Wilhelm Langthaler izjavio je da je policija zabranila demonstracije 4. novembra u Beču koje su organizovane kao znak podrške narodu u Gazi. “Žele da ušutkaju glas