Centrotrans predstavio novih sedam autobusa

Centrotrans predstavio novih sedam autobusa

Novi autobusi uključuju luksuzni Neoplan Skyliner kapaciteta 78 sjedećih mjesta, prvi takve vrste u našoj temlji, četiri (4) MAN R10 autobusa i dva (2) minibusa Isuzu, idealna za manje grupe putnika.

Centrotrans, vodeća kompanija za prijevoz putnika u Bosni i Hercegovini, s ponosom je predstavila sedam (7) novih autobusa u svojoj floti, čime dodatno pojačava predanost pružanju sigurnih, udobnih i učinkovitih usluga prijevoza putnika.

Novi autobusi uključuju luksuzni Neoplan Skyliner kapaciteta 78 sjedećih mjesta, prvi takve vrste u našoj temlji,  četiri (4) MAN R10 autobusa i dva (2) minibusa Isuzu, idealna za manje grupe putnika.

Ovi su autobusi poznati po svojoj iznimnoj kvaliteti, udobnosti i sigurnosnim karakteristikama,  te osiguravaju putnicima putovanje sa stilom i udobnošću. Nabavkom novih autobusa Centrotrans nastavlja strategiju pružanja premium usluga svojim vrijednim klijentima, partnerima i putnicima.

„S ponosom uvodimo ove nove autobuse u našu flotu”, rekao je dr. sc. Safudin Čengić, Predsjednik uprave Centrotransa. “Cilj nam je kontinuirano poboljšavati kvalitetu naših usluga i unaprijediti cjelokupno iskustvo putnika. Sedam novih autobusa predstavljaju našu predanost pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog prijevoza za naše putnike.”

Novi autobusi opremljeni su modernim sadržajima, uključujući udobna sjedala, klimatizaciju i sisteme za zabavu u vozilu, USB priključcima, wi-fi, kako bi putnici imali ugodno putovanje. Također se pridržavaju najviših sigurnosnih standarda, osiguravajući putnicima bezbrižnost tijekom putovanja.

Do ovoga momenta ukupno je nabavljeno devet (9) autobusa vrijednosti gotovo 5,2 miliona KM, a u toku je realizacija kupovine 11 autobusa za prigradski prijevoz putnika.

Tokom 2024. godine centrotrans će kupiti ukupno 33 autobusa, od čega 11 autobusa za međunarodni i vanlinijski prijevoz i 22 autobusa za gradski prijevoz putnika, za šta će se izdvojiti sredstva od 9,5 miliona KM.

Centrotrans poziva putnike da na sljedećem putovanju iskuse udobnost novih autobusa.

Previous Joseph Massad: Zašto je izraelsko divljaštvo znak njegovog predstojećeg poraza
Next Konaković u OHR-u lobirao za Dodika, strategiju osmislio Miroslav Lajčak

You might also like

NAŠI DANI

GODIŠNJICA MINIRANJA MOSTA U BRČKOM: Za ubistvo preko 100 civila niko nije odgovarao

-Na mostu u trenutku eksplozije bilo je sigurno više od 150 ljudi koji su željeli svojim kućama u BiH. Naša je sreća što smo u trenutku eksplozije bili gotovo na

NAŠI DANI

Na letu iznad Bosne: Papa Franjo uputio blagoslove i pozdravio predsjednika i građane naše zemlje

Tokom leta aviona Al Italia iz Rima prema Tbilisiju, u 10:10 sati, Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine, primila je poruku pape Franje upućenu predsjedavajućem Predsjedništva

NAŠI DANI

Premijer ZDK Nezir Pivić najavio pomoć Vlade u sanaciji šteta od zemljotresa

Sabiraju se štete od zemljotresa magnitude 4,8 po Rihteru koji je sinoć oko 21:43 sati zadesio područje Zenice, a osjetio se i na širem području Zeničko-dobojskog kantona. Prema izvještaju Kantonalne