Cetinje: Mladi odali počast tragično preminulim vršnjacima iz Posušja

Cetinje: Mladi odali počast tragično preminulim vršnjacima iz Posušja

U vrijeme kada cijeli svijet slavi ulazak u Novu godinu u našem susjedstvu dogodila se tragedija, piše cetinjskilist.

U mjestu Posušje (Bosna i Hercegovina) osam mladih osoba je stradalo tokom proslave Nove godine od posljedica trovanja gasom.

U crnogorskoj Prijestonici, kao izraz poštovanja, simbolično, osam mladih osoba je minutom ćutanja odalo počast tragično preminulim vršnjacima uz istaknute državne zastave Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

U vremenima kada smo otuđeni jedni od drugih gest vrijedan poštovanja i empatije kosmopolitskog Cetinja za Posušje – ističu Crnogorci.

Previous Reorganizirati Bosnu na temelju regija
Next Amina i Ahmed, mladi pčelari iz Sanskog Mosta

You might also like

NAŠI DANI

SBiH: Zašto Silajdžić nije htio posjetiti Srbiju

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine ispred Stranke za Bosnu i Hercegovinu dr. Haris Silajdžić nikada za vrijeme vršenja svoje dužnosti nije zvanično posjetio Srbiju, podsjetili su iz SBiH. Zahtijevao je

NAŠI DANI

Fikret Abdić opozvan s mjesta načelnika Velike Kladuše

Općinsko vijeće Velike Kladuše danas je izglasalo opoziv načelnika Općine Velika Kladuša Fikreta Abdića na inicijativu vijećnika SDA, NES-a, SDP-a, Naše stranke, dva nezavisna vijećnika i jednog iz redova DNZ-a.

NAŠI DANI

Pitanje zabrane hidžaba u fokusu predsjedničke kampanje u Francuskoj

Pitanje hidžaba, marame koju nose muslimanke, našlo se u fokusu izborne kampanje u Francuskoj zbog namjere kandidatkinje krajnje desnice Marine Le Pen da zabrani njihovo nošenje. Uoči drugog krugog kruga