Cilj kampanje protiv arapskih turista: Gladan Bošnjak je najjače oružje u rukama neprijatelja BiH

Svake godine, u jeku turističke sezone, u našoj zemlji pokreće se žestoka medijska kampanja protiv arapskih turista. Objavljuju se tekstovi sa naslovima tipa: “Arapi preplavili BiH: Kupuju zemlju, nekretnine pa i cijela napuštena sela”.

Takvim tekstovima se kod javnosti stvara utisak da će Arapi ubrzo postati većina u Bosni i Hercegovini, da će sve žene morati nositi nikabe, odsijecanje ruku samo što nije počelo i slične gluposti. Citiran naslov automatski na društvenim mrežama pokreće žestoke rasprave u kojima se širi nevjerovatan strah od Arapa.

Zašto mediji kao što su Klix, Avaz, Depo i drugi šire strah od dolaska arapskih turista u Bosnu i Hercegovinu?
Svima je poznato da hiljade građana BiH danas živi od novca kojeg zarade kroz davanje usluga arapskim turistima i kroz zapošljavanje na projektima koje finansiraju arapski biznismeni.

Također, svi znamo da najviše koristi od arapskih turista i njihovog biznisa imaju Bošnjaci u Sarajevu, Mostaru, Visokom, Zenici, Travniku Bihaću i drugim gradovima. Statistički podaci govore da arapski tursiti troše i po 150 eura po osobi dnevno, ne računajući smještaj. Kada bi pretpostavili da Arapi odjednom napuste Bosnu i Hercegovinu, vidjeli bi koliko bi Bošnjaka ostalo bez egzistencije.

To i jeste zadatak onih koji osmišljavaju i plaćaju propagandu protiv dolaska arapskih turista i arapaskog biznisa u BiH. Tim snagama je cilj da Bošnjaci budu ekonomski što slabiji, da se spriječi svaki pokušaj masovnijeg upošljavanja Bošnjaka. Samo tako se može manipulirati sa Bošnjacima, samo tako se može ponoviti 7.februar i rušenje Tuzle, Sarajeva i Zenice. Gladan Bošnjak je najjače oružje u rukama neprijatelja Bosne i Hercegovine.

Screenshot_58

Izvor: saff.ba

Previous Godišnjica formiranja logora ‘Heliodrom’
Next Bosna i Hercegovina protiv Litvanije po zlato od 20:15 minuta!

You might also like

NAŠI DANI

Zenica se obračunala s kladionicama!

Gradsko vijeće Zenice u četvrtak, 29. decembra, je prihvatilo Prijedlog o posebnim iznosima komunalnih taksi. Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović je predložio a Gradsko vijeće podržalo Odluku da se taksa za

NAŠI DANI

Zašto vlasti RS-a nabavljaju teško naoružanje vojnog ranga

Primarna uloga policije Republike srpske, kao i svake druge policije, jeste održavanje javnog mira i reda u ime velike većine građana RS koji poštuju zakon. Pitanje koje treba postaviti vlastima

NAŠI DANI

Premijer Škotske Humza Yousaf: Nikada ne smijemo zaboraviti strahote Srebrenice

Premijer Škotske Humza Yousaf uputio je poruku povodom obilježavanja 28. godišnjice genocida u Srebrenici, javlja Anadolu. “Nikada ne smijemo zaboraviti strahote Srebrenice. Zauvijek ću pamtiti snažno svjedočenje Hasana Hasanovića, koji