Ibrahim Šehić: Čuvajte nam Bosnu i Hercegovinu, a ja sam od danas najglasniji navijač

Ibrahim Šehić: Čuvajte nam Bosnu i Hercegovinu, a ja sam od danas najglasniji navijač

Još jedan Zmaj oprostio se od reprezentacije. Nakon Miralema Pjanića, golman Ibrahim Šehić također je objavio prestanak reprezentativne karijere.

-Danima mislim šta da kažem i kako da počnem.. Nevjerovatnih 14 godina je prošlo od prvog poziva za najdraži dres.

Baš kao što je moj otac izgubio život braneći našu domovinu i ja sam je branio na svoj način, najbolje što sam mogao. 66 puta ponosno nosio grb BiH.

Zahvalan sam svima koji su me na tom putu pratili, moja porodica, prijatelji, treneri i suigrači, od mene ste napravili boljeg čovjeka. A najveće hvala naravno ide najboljim navijacim BHF-u. Vi ste srce ove reprezentacije, hvala vam za sve. Najljepše uspomene sam doživio, najveće radosti i tuge, uspjeh koji te digne u nebesa i poraz koji osjetiš u svakoj ćeliji svoga tijela.

Odlazak na Svjetsko, osvojen Kirin kup, dva puta prvi u grupi B Lige nacija, otkinuti bodove svjetskim i evropskim prvacima i još mnogo nezaboravnih pobjeda i utakmica.

Imamo mi još mnogo toga za pokazati. Nadam se da će to biti ubrzo uz novog selektora koji nam je svima oduvijek bio uzor! Sergej Barbarez i čitav stručni štab koji je prošao sve što igrači prolaze sad, bit će vam najbolji mentori. Čuvajte nam Bosnu i Hercegovinu, a ja sam od danas najglasniji navijač.
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
JEDNA SI JEDINA – poručio je Šehić.

Ibrahim Šehić rođen je u Rogatici 1988. Karijeru je počeo u sarajevskom Željezničaru. Trenutno brani u Saudi Pro Ligi.

Previous Svečano otvorena Arnaudija u Banjaluci: Naslijeđe nad kojim treba bdjeti
Next Obilježen Dan sjećanja na ubijenu djecu Sarajeva: Čuvati i promovirati istinu na odgovarajući način

You might also like

SPORT

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala sa Portugalom u Mejdanu

U revanš susretu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2025. godine rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je 26:26 sa reprezentacijom Portugala, ali je zbog poraza u prvom susretu od

SPORT

Kenan Kodro nakon poziva u reprezentaciju: Ovo je prava vijest za mene, hvala Bogu

Napadač Osasune, Kenan Kodro, našao se na spisku selektora Mehmeda Baždarevića za predstojeće utakmice koje će krajem marta igrati naš nacionalni tim. Prvi protivnik je Gibraltar 25. marta u Zenici

SPORT

Ljetno klizalište u sarajevskoj Skenderiji

Nakon “Zimske čarolije”, građani Sarajeva i posjetioci iz drugih zemalja, od danas u sarajevskoj Skenderiji mogu uživati u ljetnom klizalištu koje će biti otvoreno do 5. augusta. Veličina klizališta je