Izraelska policija upala u biro Al Jazeera i oduzela opremu

Izraelska policija upala u biro Al Jazeera i oduzela opremu

Izraelska policija izvela je raciju u uredu Al Jazeere u okupiranom Istočnom Jeruzalemu, nakon naredbe ministra komunikacija za zabranu rada ove mreže.

Pripadnici snaga sigurnosti snimljeni su kako ulaze u naš ured i oduzimaju opremu za emitiranje, uključujući kamere, mikrofone, poslužitelje i prijenosna računala. Izraelski pružatelji kabelskih usluga također su obustavili emitiranje programa i sadržaja Al Jazeere u zemlji.

Previous Pravoslavni vjernici dočekali Vaskrs u Sabornoj crkvi u Sarajevu
Next Zemlje OIC-a podržale Nacrt rezolucije o genocidu u Srebrenici

You might also like

NAŠI DANI

Raste broj smrtnih slučajeva novorođenčadi u bolnici al-Shifa

Ovo su najvažniji događaji 38. dana izraelskog rata u Gazi. Palestinsko ministarstvo zdravstva ne može ažurirati svoje podatke o žrtvama zbog kolapsa medicinskih centara i komunikacijskih službi diljem Pojasa Gaze.

AGRESIJA|GENOCID|URBICID

Skup “Dobrinja je puna ljiljana” povodom 30 godina od početka opsade Sarajeva

Povodom 30. godišnjice početka agresije na Bosnu i Hercegovinu i opsade Sarajeva, u sarajevskom naselju Dobrinja je organiziran skup pod nazivom “Dobrinja je puna ljiljana” na kojem se okupilo nekoliko

NAŠI DANI

Forum bošnjačkih intelektualaca: Pitanje Sutorine treba da ide pred međunarodni sud

Pitanje Sutorine treba uputiti pred međunarodni sud jer Crna Gora nema ništa čime bi mogla da dokaže po kom osnovu bi njoj pripadala Sutorina, poručeno je danas u Sarajevu, na