Konaković: Sastanku o vrlo važnoj temi prisustvovale samo stranke većine

Konaković: Sastanku o vrlo važnoj temi prisustvovale samo stranke većine

 Lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković, nakon današnjeg sastanka u Sarajevu političkih stranaka zastupljenih u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine, izjavio je novinarima da se ovom skupu, sazvanom radi vrlo bitne teme kao što je Izmjena Ustava BiH, nisu odazvale opozicione stranke.

Fena

 Član Predsjedništva Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Staša Košarac tvrdi da izmjene Ustava Bosne i Hercegovine nisu najvažnija tema, već implementacija “dogovora” iz Laktaša, koji je okarakterizirao kao jedinu kredibilnu šansu BiH za članstvo u Evropsku uniju.

Izvor: Agencije

Previous Izrađen Elaborat o revitalizaciji Starog grada Teočaka: Radovi na projektu bi trebali početi u ovoj godini 
Next U Olimpijskom muzeju Sarajevo otvorena izložba "40 godina od Zimskih Olimpijskih igara - Sarajevo 84“

You might also like

NAŠI DANI

Stanove u Vogošći na korištenje dobilo 16 pripadnika boračke populacije

Ministar za boračka pitanja Kantona Sarajevo Ismir Jusko danas je sa 16 pripadnika boračke populacije potpisao ugovore o dodjeli stana na korištenje na lokaciji Rosulje u Vogošći.

NAŠI DANI

Ode i Sarajevo pod koncesiju

Tekst regionalnog avio-portala ‘Zamaero‘… -Veleposlanik (ambasador) SAD-a u BiH Michael Murphy je napisao pismo premijeru Federacije BiH Nermanu Nikšiću i njegovim zamjenicima Vojinu Mijatoviću i Toniju Kraljeviću vezano uz koncesije

NAŠI DANI

Tucaković i Dizdarević: Na sceni je propagandni rat protiv Bosne i Hercegovine

Na današnjoj sesiji Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99 razmatrana je tema “Eskalira propagandni rat protiv BiH”, a uvodničari su bili profesori Šemsudin Tucaković i Ismet Dizdarević koji su istakli da