Luka Garza na svoj rođendan majci Šejli poklonio automobil

Luka Garza na svoj rođendan majci Šejli poklonio automobil

Ubrzo akon što je u javnost dospjela informacija da je NBA igrač Luka Garza dobio bosanske papire, ovaj košarkaš Detroita odigrao je svoju najbolju utakmicu u sezoni ubacivši 20 poena. /VIDEO/

Novajlija u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta imat će, vjerujemo, još puno toga dobroga pokazati na parketima u NBA ligi, a svakako i u dresu bosanske reprezentacije kad bude prilike.

Nakon odlične partije, ovaj rođeni Vašingtonac, za svoj 23. rođendan pokazao je koliko je dobar i van terena. Naime, Luka je umjesto sebe, svoju majku Šejlu počastio lijepim automobilom.

Šejla, rođ. Muftić, potiče iz poznate sportske porodice. Legendarni golman FK Sarajevo Refik Muftić njen je otac. Šejla se bavila košarkom u Evropi, a u SAD je bila uposlenica ambasade naše države.

Imali smo priliku vidjeti da i drugi naš igrač u NBA, Jusuf Nurkić, svojoj majci poklanja automobil. Da, bosanska majka zaslužuje sve najbolje.

Previous Predsjednik Republike Slovenije uručio srebreni orden za zasluge muftiji Grabusu
Next U Bosni i Hercegovini broj korisnika mobilne mreže premašio 3,8 miliona

You might also like

SPORT

Pezer prvak Balkana, treći put uzastopno!

U istanbulskoj areni Atakoy danas se održava 25. balkansko seniorsko prvenstvo u atletici. Na ovom dvoranskom takmičenju nastupio je i naš najbolji bacač kugle, Mesud Pezer. Najbolji hitac Pezera je

ŽIVOT

Vjenčanje u Travniku, mladenci u predivnim tradicionalnim bosanskim nošnjama (Video)

Danas su u Travniku u bračne vode uplovili Almir i Snježana. Čin vjenčanja posebno je oduševio jer su za ovu priliku odjenuli tradicionalnu bosansku nošnju.

SPORT

Zmajevi spremni za Fince, trenirao i Džeko

„A“ selekcija Bosne i Hercegovine završila je posljednji trening uoči sutrašnjeg duela protiv Finske. U kampu na Butmiru poseban trening odradio je i kapiten našeg tima Edin Džeko. Kao što