Mostarci uživaju u kupanju i skokovima sa Starog mosta (Video)

Mostarci uživaju u kupanju i skokovima sa Starog mosta (Video)

Roštilj, vožnja biciklom, fijakerom, fudbal samo su neke od aktivnosti kojima su se bavili građani Bosne i Hercegovine koji su danas iskoristili lijepo vrijeme da ga provedu u prirodi.

Tako je i Stari most u Mostaru bio poprište turista, koji su u velikom broju “okupirali” Mostar kako bi današnji dan proveli na lijepom vremenu i ugodnoj atmosferi.

U Mostaru je danas blizu 30 stepeni, što je bilo sasvim dovoljno za omladinu iz Hercegovine i turiste da se osvježe u Neretvi.

https://www.youtube.com/watch?v=XKp8CPuEZGY

U Bosni i Hercegovini danas je, prema Federalnom hidrometeorološkom zavodu BiH (FHMZBiH) preovladavalo sunčano i umjereno oblačno vrijeme sa najvišim dnevnim temperaturama od 24 do 30 stepeni Celzijusa.

https://www.youtube.com/watch?v=kiz5i2syMX0

Izvor: N1

Previous Sarajevo, behara ti tvoga (Foto)
Next Obilježena 24. godišnjica pogibije „Zlatnog ljiljana“ Safeta Hadžića i njegovih saboraca

You might also like

TURIZAM

Bjelašnička sela sve popularnija među turistima

Olimpijska ljepotica Bjelašnica prepuna je stranih turista koji obilaze bjelašnička sela, a uživanja u prirodnim ljepotama ne nedostaje, piše novinska agencija Patria. Netaknuta priroda, kristalo čisti potoci i rijeke sve više

ŽIVOT

Vlašički Robinzon promovira zdrav život u prirodi (Video)

Ramiz Paloš zvani vlašički Robinzon kojega smo nedavno posjetili u srcu Vlašića promovira zdrav život u prirodi jer sve što ima uzima iz prirode. Zdravlje ga dobro služi a kaže

BAŠTINA

Stari most u Nevesinju, svjedok bogate prošlosti

Turistički potencijali Bosne i Hercegovine su neiscrpni i usljed pandemije koronavirusa stanovništvo naše zemlje tek ih je počelo otkrivati. Među njima su turističke atrakcije istočne Hercegovine, posebno one u Nevesinju.