Navijači kampuju u Zenici kako bi ujutro stigli kupiti ulaznice za utakmicu Bosna – Irska

Skoro stotinu navijača nogometne reprezentacije Bosne i Heregovine kampuje ispred poslovnice Centrotoursa u Zenici kako bi bili sigurni da će ujutro doći do ulaznica za prvu utakmicu baraža između Bosne i Hercegovine i Irske, koja se igra u okviru kvalifikacija za Euro 2016. naredne godine u Francuskoj.

Prvi navijači došli su i zauzeli svoje mjesto nešto prije 15 sati.

– Često smo prinuđeni kampovati ispred prodajnih mjesta, kako bi izbjegli vrtoglave cijene kod preprodavača ulaznica. Iako nije prijatno biti vani, želja za bodrenjem naših Zmajeva uživo sa tribina našeg stadiona jača je od svega – kaže za Patriju Zeničanin Muris Hrnjić.

– Nadam se kako ćemo uz ugodno druženje svi zajedno lakše dočekati 9 sati ujutro, kada će karte biti puštene u prodaju – dodaje on.

Navijačima ne smetaju ni niske temperature, kako pada noć u Zenici je sve hladnije, ali atmosfera među navijačima sve usijanija.

Prva baražna utakmica na rasporedu je 13. novembra na stadionu Bilino Polje u Zenici, a 16. novembra u Dablinu. Svih 2.500 ulaznica za bh. navijače za utakmicu u Irskoj također su rasprodane, piše NAP.

Previous Izjave Adila Zulfikarpašića
Next Zbog čega se odgađala objava rezultata popisa 1971. godine?

You might also like

NAŠI DANI

Komandant Hamdija Abdić Tigar pušten na slobodu!

  Kantonalni sud u Bihaću odbio je prijedlog Tužilaštva USK za određivanje mjera pritvora Hamdiji Abdiću Tigru i drugima te su oni pušteni na slobodu.  Kako je za Faktor pojasnila

NAŠI DANI

Poruke s mitinga podrške u Sarajevu: Zaustavite ubijanje djece u Siriji

Na Trgu djece Sarajeva danas se okupilo više stotina građana na mitingu podrške narodu Sirije i građanima sirijskog Halepa. Među okupljenima su građani svih dobi i uzrasta, a na transparentima

NAŠI DANI

Potresne fotografije iz Komemorativnog centra: Štramplice, čarapice i patikice ubijenih zvorničkih mališana

U Komemorativnom centru u Tuzli danas je Zijo Ribić iz Skočića kod Zvornika, identificirao svoje tri sestre, četverogodišnju Almasu, petogodišnju Suvadu i sedmogodišnju Zijadu, koje su pronađene u masovnoj grobnici