Od danas prodaja ulaznica za utakmice Bosne i Hercegovine s Armenijom i Grčkom

Od danas prodaja ulaznica za utakmice Bosne i Hercegovine s Armenijom i Grčkom

 

U okviru kvalifikacija za EURO 2020, reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoju prvu utakmicu odigrati sa reprezentacijom Armenije na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu 23.03.2019. godine, a 26.03.2019. godine sa reprezentacijom Grčke na stadionu „Bilino Polje“ u Zenici. NS/FS BiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme za ove dvije utakmice, koje su uključivale plan prodaje i distribuciju ulaznica.

Cijene ulaznica za utakmicu u Sarajevu su: „Istok“ i „Sjever“ po 30 KM i „Jug“ 20 KM.

Cijene ulaznica za utakmicu u Zenici su: „Zapad“ 40 KM, „Istok“ 30 KM, „Sjever“ i „Jug“ 20 KM. Prodaja će se, u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA, vršiti na sljedeći način:

Prodaja ulaznica u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotrans“

Prema utvrđenim pravilima, a kako bi omogućili većem broju naših navijača da posmatraju naredne dvije kvalifikacione utakmice i spriječio eventualnu manipulaciju ulaznicama, ustanovio principe koji će biti primijenjeni prilikom prodaje ulaznica, i to:

  • Jedna osoba može kupiti po 2 (dvije) ulaznice za svaku utakmicu (Armenija i Grčka), sveukupno 4 (četiri) za obje utakmice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta);
  • Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena;
  • Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica;
  • Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotransa“, prema spisku koji će blagovremeno biti objavljen putem sredstava informisanja;
  • NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

NS/FS BiH je prodajom u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotransa“ učinio dostupnu kupovinu ulaznica svim svojim vjernim navijačima.

Prodaja ulaznica počinje u SRIJEDU, 13. 03. 2019. godine u 12:00 sati.

Neposredna prodaja rezervisanih ulaznica za potrebe sljedećih kategorija, i to: Igrača „A“ reprezentacije, stručnih štabova „A“ reprezentacije, organizovanih i registrovanih navijačkih grupa, stručnih štabova svih ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalnih/županijskih i područnih saveza putem entitetskih saveza, klubova „BH Telecom“ Premijer lige BiH, članova organa i tijela NS/FS BiH, zaslužnih nogometni/fudbalski radnika i bivših reprezentativaca BiH, sponzora i partnera NS/FS BiH, organa i institucija državnog i entitetskog nivoa, zaposlenika NS/FS BiH i fudbalskih saveza Armenije i Grčke, će se vršiti direktnom prodajom na recepciji nove poslovne zgrade NS/FS BiH (ul. Bulevar Meše Selimovića br. 95) svakoga dana u periodu od 11:00 do 15:00 sati.

Posebna napomena:

Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i osvjedočene prijatelje da se prilikom ulaska na stadion, striktno pridržavaju uputstva za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se to poštuje.

NS/FS BiH je shodno važećim standardima FIFA/UEFA instalirao nove elektronske brojače sa elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona, te bi nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu.

Spisak prodajnih mjesta za utakmicu BiH-Armenija.

Spisak prodajnih mjesta za utakmicu BiH-Grčka.

Previous Privredna manifestacija! U junu Dani Bosne i Hercegovine u Istanbulu
Next Livanjski sirevi okićeni svjetskim nagradama; nagrađeni i u Londonu

You might also like

SPORT

Visočanka Elvedina Muzaferija: Motivirana sam za daljnji rad

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija nakon uspjeha koji je postigla na prvoj utrci sezone u alpskoj kombinaciji  (utrke u slalomu i superveleslalomu) u austrijskom Altenmarkt-Zauchenseeu kaže da je motivirana za daljnji rad.

SPORT

Nurkić spreman za nastavak NBA lige

NBA liga konačno se nastavlja nakon skoro četiri mjeseca pauze. Svi mečevi do kraja sezone će biti odigrani u Orlandu, a ekipe već lagano pristižu u ovaj grad. Danas je

SPORT

Zenica će u naredne dvije sedmice biti sportsko srce Bosne i Hercegovine

Grad Zenica u naredne dvije sedmice bit će domaćin značajnih lokalnih ali i evropskih sportskih događaja koji će nekada industrijski grad pretvoriti u sportsko srce Bosne i Hercegovine. U Zenici