Raskrinkavanje velikosrpske propagande: DETALJI IZ LAŽNOG SVJEDOČENJA PROTIV ORIĆA (VIDEO)

Raskrinkavanje velikosrpske propagande: DETALJI IZ LAŽNOG SVJEDOČENJA PROTIV ORIĆA (VIDEO)

U selu Zalazje u ruševinama kuća pronađeno je više leševa izginulih Srba u borbi na Zalazju 92. godine. Potrebna je medijska propaganda o genocidu nad Srbima, raportira Slavko Ognjenović, komandant Bratunačke brigade, Drinskom korpusu.

Nasera Orića upravo zbog Zalazja tereti srbijansko tužilaštvo, kojima je glavni svjedok u predmetu Samir Avdić, osoba koju su 96. međunarodne snage zajedno sa Harbašem, Hasićem i Husićem predale policiji RS-a u Zvorniku, nakon što su preživjeli srebrenički genocid i mjesecima bili u šumi pokušavajući doći do slobodne teritorije.

Samiru Avdiću je porodica ubijena u srebreničkom genocidu, iznuđenu izjavu koju je potpisao 96. je negirao riječima, tada ni “A” nisam rekao.

(facetv.ba/mb)

Previous Sarajevo je tokom ramazana jedno od najljepših mjesta u svijetu
Next "Madi" otvorio najveću klaonicu peradi na Balkanu

You might also like

TV

Face TV u CG: Čija je Sutorina?

 FACE TV U SUTORINI: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6w9MAJILdzE

TV

Ministar Šarović o secesionističkim težnjama RS-a: To je opasna stvar. Ne trebamo ući u avanturizam i dovesti u pitanje ono što već sada imamo (VIDEO)

  Mirko Šarović, državni ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa i zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine govorio je o refleksijama posjete bosanskohercegovačke delegacije Beogradu, kao i o aktivnostima resornog

TV

SELMA ALISPAHIĆ: Mi smo ubijani u pojam godinama

Iz biografije: Selma Alispahić rođena je u Tuzli. Glumu je diplomirala na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu 1990. godine u klasi profesora Bore Stjepanovića kao student generacije. Po diplomiranju postala