Reprezentativac Todorović donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja u Tuzli

Reprezentativac Todorović donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja u Tuzli

Bosanskohercegovački reprezentativac Darko Todorović poslao je prijeko potrebnu donaciju Domu zdravlja Dr. Mustafa Šehović u Tuzli, piše SportSport.

Naime, danas su u tuzlanski dom zdravlja stigli paketi u kojima se nalaze viziri, zaštitne maske i ostala oprema potrebna medicinskim radnicima u vrijeme pandemije koronavirusa.

Iako Todorović nije želio da informacije o njegovoj donaciji izađu u javnost, o istoj smo saznali od oduševljenih tuzlanskih doktora i medicinskih radnika.

Medicinski radnici u Tuzli su oduševljeni Todorovićevim potezom i nadaju se da će i drugi slijediti potez nekadašnjeg fudbalera Slobode.

Todorović se inače sjetio i pomogao svojoj Tuzli, gradu u kojem je počeo svoju fudbalsku karijeru. Trenutno je Todorović u njemačkom Kielu, kao posuđen igrač Salzburga.

Previous Bosansko bogumilstvo (Nastavak 3.)
Next Novalić: Jedini smo u regionu prihvatili obavezu da podržimo sve ugrožene firme

You might also like

NAŠI DANI

Vlada FBiH: 60 miliona obrtnicima, 20 mil. od BH Telekoma za cestu Šićki Brod – Đurdevik, 5 mil. Aerodromu Bihać

Na 296. sjednici Vlade Federacije Bosne i Hercegovine izdvojeno je 60 MILIONA KM POMOĆI ZA 24.766 OBRTA I OSTALIH SAMOSTALNIH DJELATNOSTI U FBiH. Vlada Federacije BiH je, na današnjoj sjednici u

NAŠI DANI

Vlada FBiH: Federalni zastupnici informirani o ugovorima za nabavku milion i po doza vakcina

Vlada Federacije BiH i Zavod za javno zdravstvo FBiH preferiraju zaključivanje ugovora direktno sa proizvođačima vakcina, kontroliranih od strane matičnih država. U ovom trenutku to su ugovori za nabavku Sinopharma,

NAŠI DANI

Mahmuljinu sude zbog mudžahedina, u RS slave Dan ruskih dobrovoljaca

Osim u RS, Dan ruskih dobrovoljaca bit će obilježen i u Srbiji, u ruskom Hramu Svete Trojice u Beogradu. Pred Sudom Bosne i Hercegovine vodi se proces protiv Sakiba Mahmuljina,