Srbijanski mediji – ‘Đoković vanzemaljac, zato posjećuje piramide’

Srbijanski mediji – ‘Đoković vanzemaljac, zato posjećuje piramide’

Novinarstvo u Srbiji, mnogi će konstatovati, daleko je od bilo kakvih uzusa. Pored režimske propagande, medijske naslove iz dana u dan pune isforsirane vijesti iz crne hronike, kao i banalnosti s ‘estrade’.

Današnja vijest objavljena u beogradskom Blicu sugeriše da je teniser Novak Đoković – vanzemaljac!

Naime, pišući o načinu života poznatog sportiste, pored informacija da voli jesti hurme, banane i piti vodu, naslov članka zasnovali su na FB komentaru sa svoje stranice.

“Svi se menjaju osim Noleta. Iskopajte njegove fotke od pre 15-ak godina, skoro isti, malo mu samo bradica ojačala i to je to, čime se samo pojačavaju glasine da je on u stvari vanzemaljac i da zato ide u visoke piramide da bi tamo kontaktirao sa svojom matičnom civilizacijom negde u vaseljeni”, piše u komentarima.

Genijalno, zar ne… sad znamo zašto Novak Đoković posjećuje ‘Bosansku dolinu piramida’.

Previous Udruženja žrtava pozivaju na istragu protiv Dodika i Vučića zbog negiranja genocida
Next Lideri vladajuće koalicije: Novi Izborni zakon u narednih 10 dana

You might also like

NAŠI DANI

Milion maraka za zapošljavanje demobilisanih boraca!

Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida odbrambenooslobodilačkog rata osiguralo je u ovogodišnjem budžetu milion KM kako bi se putem zadruga ili pojedinačno rješavalo pitanje zapošljavanja demobiliziranih boraca. U okviru

NAŠI DANI

Nedžad Agić biciklom putuje u Dubrovnik na godišnjicu objave Povelje Kulina bana

  Zeničanin Nedžad Agić sutra će ujutro, u šest sati, drugi put uzastopno svojim biciklom krenuti na oko 320 kilometara dug put do Dubrovnika, a povod je 829. godišnjica objave Povelje

NAŠI DANI

Centralna proslava godišnjice formiranja 105. motorizovane brigade

Kod spomen-obilježja Mala kula na Grdonju danas je održana centralna manifestacija obilježavanja 29. godišnjice formiranja 105. motorizovane brigade Armije Republike Bosne i Hercegovine. Članovi porodica i prijatelji, bivši borci 105.