Sutra u Istanbulu susret Džaferovića s Erdoganom

Sutra u Istanbulu susret Džaferovića s Erdoganom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović susrest će se sutra, 6. novembra, s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoganom u Istanbulu po povratku iz Pakistana.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović okončao je danas, kako je kazao u razgovoru za Fenu, uspješnu dvodnevnu posjetu Islamskoj Republici Pakistan.

Previous Jusuf Nurkić kupio kuću bosanskoj porodici u potrebi
Next Izvučena iz ruševina nakon 91 sat: Djevojčica Ayda Gezgin izašla sa intenzivne njege

You might also like

NAŠI DANI

KAKO DJECI OBJASNITI DA LIDIJA I IGOR IMAJU, A REFIK NEMA PRAVO?

Reuf Bajrović, potpredsjednik Američko-evropske alijanse, u Hayatovoj emisiji ‘Sedam plus’ govorio je o odluci Christiana Schmidta, visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini, tačnije izmjenama koje je donio u poslijepodnevnim satima.

NAŠI DANI

“Poslovno – sportski centar Trnovo” bit će jedan od najmodernijih u Bosni i Hercegovini

  Sporazume o sufinansiranju izgradnje “Poslovno-sportskog centra Trnovo” na Bjelašnici, jednog od najmodernijih u Bosni i Hercegovini, danas su potpisali ministar privrede Kantona Sarajevo Muharem Šabić i ministar kulture i sporta KS Mirvad

NAŠI DANI

Državni parlament: HDZ i SNSD odbili prijedlog o plaćama poslanika

Administrativna komisija Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine danas na sjednici nije prihvatila inicijativu poslanika Predstavničkog doma iz Stranke demokratske akcije (SDA) Šemsudina Mehmedovića da se poslanicima i delegatima ne isplaćuju