Tabaković o konkurenciji u napadu: Kad si u reprezentaciji trebaš malo ego staviti nastranu

Tabaković o konkurenciji u napadu: Kad si u reprezentaciji trebaš malo ego staviti nastranu

Napadač Haris Tabaković nakon uspješne sezone u Herthi koju je završio kao prvi strijelac 2. lige Njemačke, došao je na pripreme našeg nacionalnog tima.

Tabaković je istakao da pripreme protiču prema zacrtanom planu i u dobroj atmosferi, te je govorio o odnosima sa drugim napadačima u timu i sistemu u kojem će reprezentacija igrati.

U video prilogu pogledajte šta je danas govorio Haris Tabaković.

U sklopu današnjih medijskih aktivnosti „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine predstavnicima medija se obratio i igrač sredine terena Haris Hajradinović.

Naš reprezentativac je govorio o pripremama za utakmice sa Engleskom i Italijom, očekivanjima pred te susrete i o svojoj formi.

In memoriam: Elvedin Begić

Previous U Višegradu obilježena 32. godišnjica stradanja Bošnjaka, u Drinu spuštene ruže za nevine žrtve
Next Prije nego što je Ustavni sud privremeno stavio van snage odluku Vlade FBiH: Adriatic Metals u Varešu uništio desetine hektara državne šume koju Nikšić naziva “šikarom”

You might also like

SPORT

Misimović potvrdio: Još jedan fudbaler iz Švedske olučio se za Bosnu

Bosna i Hercegovina je dobila igrača za budućnost. Anel Ahmedhodžić se odučio za dres Zmajeva. Potvrdio je to za SportSport.ba, Zvjezdan Misimović, tehnički direktor i koordinator nacionalnih selekcija Bosne i Hercegovine Nakon

SPORT

Dvije nove bronze za bosanski tim na Mediteranskim igrama

Naš sjajni judista Toni Miletić je bronzani u kategoriji -90 na Mediteranskim igrama Oran 2022. Toni je pobijedio predstavnika Tunisa u prvoj borbi, u drugoj borbi predstavnika domaćina Mediteranskih igara

SPORT

Aliću zlato, Pezeru bronza na Mediteranskim igrama

  Bosanskohercegovački atletičar Hamza Alić osvojio je zlatnu medalju u bacanju kugle na Mediteranskim igrama u Tarragoni. Alić je kuglu bacio na dužinu 20,43 m. Još jedan bosanski bacač kugle došao