Ulaznice za košarkaški meč Bosna i Hercegovina – Grčka sutra u prodaji u Tuzli

Ulaznice za košarkaški meč Bosna i Hercegovina – Grčka sutra u prodaji u Tuzli

Ulaznice za utakmicu kvalifikacija za Evropsko košarkaško prvenstvo 2021. godine između selekcija Bosne i Hercegovine i Grčke bit će puštene u prodaju sutra u Tuzli.

Ulaznice će biti puštene u prodaju u Tuzli na prodajnim lokacijama CD Shop “Sejo i Vili”  na Tuzlanskom korzou, CD Shop “Mido” na Tuzlanskom korzou, u prostorijama OKK ”Sloboda”, Regionalnom košarkaškom savezu Tuzla (ul. 2.oktobar br. 1, zgrada DTV Partizan).

Utakmica će biti odigrana 24. februara u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“, s početkom u 20.00 sati, saopćeno je iz Košarkaškog saveza BiH.

Cijena ulaznice su 10 KM.

Povratak Gordića i Stipanovića

Selektor Vedran Bosnić je pozvao 16 košarkaša koji će od 16. do 25. februara nositi dres Bosne i Hercegovine u mečevima kvalifikacijske grupe H za Evropsko prvenstvo 2021. godine, u kojoj će igrati protiv Grčke, Latvije i Bugarske.  

Najbolje košarkaše naše zemlje 21. februara očekuje prvi meč kvalifikacija u Rigi protiv Latvije, dok će tri dana kasnije u tuzlanskom Mejdanu dočekati selekciju Grčke.

Bosnić je za ove duele pozvao Nemanju Gordića, Andriju Stipanovića, Filipa Adamovića, Miralema Halilovića, Muhameda Pašalića, Kenana Kamenjaša, Edina Atića, Ajdina Penavu, Milana Miloševića, Adina Vrabca, Aleksandra Lazića, Juru Zubca, Emira Sulejmanovića, Sanija Čamparu, Amara Alibegovića i Amara Gegića.

Nakon februarskog prozora uslijedit će utakmice u novembru – 26. protiv Bugarske na domaćem terenu i 29. protiv Latvije također kod kuće. Kraj kvalifikacionog ciklusa, odnosno treći prozor, zakazan je za februar 2021. godine, kada će bosanskohercegovački košarkaši igrati gostujuće mečeve protiv Grčke i Bugarske.

Previous Rusija računa na HDZ u borbi protiv NATO puta BiH
Next Karahasan: Vi ste u svakom jeziku na svijetu gost. Samo u maternjem jeziku ste kod kuće (Video)

You might also like

NAŠI DANI

Sidran: Zar ima među nama naivan da se čudi sličnim postupcima zapadne Evrope?

Peter Handke nije zaslužio Novelovu nagradu za književnost- mišljenje je svjetske javnosti koja ne prestaje reagirati na odluku Komiteta Švedske akademije da ovo vrijedno priznanje dodijeli kontroverznom austrijskom književniku. –

NAŠI DANI

Reisul-ulema u Kozarcu: Islamska zajednica je uvijek uz svoje imame

KOZARAC, 5. FEBRUAR 2023. (MINA) – Reisul-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein-ef. Kavazović posjetio je danas Kozarac, gdje je razgovarao s glavnim imamom Medžlisa Islamske zajednice (MIZ) Kozarac

NAŠI DANI

Džaferović jutros zajedno sa građanima u redu za revakcinaciju u Zenici

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović jutros je došao na revakcinaciju u Dom zdravlja Zenica. Džaferović je stao u red sa ostalim građanima, s kojim je usput i ugodno