Vukanović: RS nema robne rezerve. Ti nemaš konzerve, a hoćeš da ratuješ

Vukanović: RS nema robne rezerve. Ti nemaš konzerve, a hoćeš da ratuješ

Narodni poslanik u NSRS Nebojša Vukanović gostujući na N1 komentarisao je aktuelnu političku situaciju.

Odmah na početku gostovanja je kometarisao Milorada Dodika.


“Jedna od stvari sa kojom se ponosim je da se nikad nisam pozdravio sa Miloradom Dodikom. Rukovanje sa njim je kao sa anakondom Postoji samo jedan vitalni nacionalni interes u RS a to je da njegovo stranku skinemo sa vlasti i vrijeme će pokazati ili SNSD ili Republika Srpska. To je jedna kukavica.”

“Oni opstaju na vlasti zahvaljujući strahu. Ovdje nema rata niti ima ko da ratuje ali je cilj zaplašiti naord, reći dobro je ne puca se. RS nema robne rezerve. Ti nemaš konzerve, a hoćeš da ratuješ.” kazao je Vukanović.

Vukanovićev odgovor na nedavne istupe predsjednika Srbije. Tekst objavljen na njegovoj stranici (Nebojša Vukanović Info) prenosimo u cjelosti.

Vučić u zabludi, jedinstva sa Mafijom i zlom nikada nije ni bilo

Nažalost, ne prestaju bočni udarci sa druge obale Drine, koji nisu upereni protiv opozicije već protiv naroda i Republike Srpske, koju je režim doveo do ivice opstanka. Smatram da je krajnje nekorektna izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koju je dao za B92 i srbijanske medije, kako je razočaran jer više ne postoji „srpsko jedinstvo“ u Republici Srpskoj koje su navodno „američke diplomate i predstavnici uspjeli da razbiju“.

Jedinstva nikada nije bilo, niti ga može biti sa mafijašima i kriminalcima na vlasti koji su razorili Republiku Srpsku do posljednjeg atoma, jer bi to bilo pogubno za narod i opstanak Republike Srpske, ali povremeno se desi da režim i opozicija imaju slične stavove o nekim pitanjima.

Očigledno je da Vučić maksimalno ponovo uskače u pomoć Dodiku, koji je u velikoj nevolji, i da pokušava da mu da novi vjetar u leđa, podeblja lažni spin režima i Dodikovih medija kako navodno Amerikanci i stranci ruše nekakvo srpsko jedinstvo, a u pitanju je grčevita borba za opstanak Srpske.

Dodik je razbio sve, cijelo društvo i institucije, a da ne govorimo o zajedničkom nastupu i nekakvom jedinstvu političkih aktera oko ključnih nacionalnih pitanja, a njegovo uklanjanje sa vlasti, naravno demokratskim putem i izborima, i demontaža njegovog nakaradnog sistema i užasne zaostavštine.

Čudno je, da ne kažem licemjerno, da predsjednik Srbije imputira opoziciji u Republici Srpskoj, pa time i meni koji nikad nisam imao nikakav kontakt niti prešao prag američke i britanske ambasade, navodnu bliskost sa Amerikancima, a da Vučić ide pred svake predsjedničke izbore u SAD, slika se sa Klintonom i Trampom, a Dašak Svježine je sada srdačan sa Palmerom kao nekada sa Medlin Olbrajt!

Vučić je nedavno izjavio, tokom razgovora sa Srbima sa Kosova, kako se tobože na proljeće sprema ukidanje Republike Srpske, naravno sa ciljem da nabaci lopticu i okrene vodu na Dodikovu vodenicu, a gotovo svakog dana na Hepiju i Pinku gostuje Šešelj ili neko od lažnih analitičara i plaćenika, koji brane i veličaju Dodika, a napadaju opoziciju i njegove političke protivnike da su izdajnici i strani plaćenici, neprimjereno se miješajući u politički život Srba sa ove strane Drine.

To nije korektno i ne treba imati lažnu iluziju da će se nešto promijeniti do izbora naredne godine. To nije problem jer ćemo pobijediti i Dodika i Vučića iz razloga jer narodu je dosta zuluma, nasilja, pljačke i tiranije režima Milorada Dodika, ali će ostati gorak ukus jer je svoj narod u teškom trenutku ostavljen na cjedilu i da mu je od braće zaboden nož u leđa, jer ovo odavno nije političko već nacionalno pitanje golog opstanka i preživljavanje u teškom vremenu velikog iskušenja, najezde pohlepnih, bahatih, neodgovornih i zlih.

Previous Bosanske firme grade bolnicu u Danskoj
Next Otvoreno pismo Gabrijelu Eskobaru: Predsjednik Srbije treba biti optužen pred MKS-om

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

ZA DAN DRŽAVNOSTI BiH SARAJEVO SE SPAJA NA AUTOPUT

  Radovi na izgradnji Sarajevske obilaznice privode se kraju, a kompletna moderna saobraćajnica na zapadnom ulazu u glavni grad Bosne i Hercegovine, trebala bi vrlo brzo biti u funkciji. Njenim

NAŠI LJUDI

Prijem u Bosanskoj kući u Birmingamu na Dan državnosti BiH

U ponedjeljak je simbolično povodom godišnjice zvaničnog otvorenja Bosanske kuće na Dan državnosti naše drage domovine Bosne i Hercegovine, Bosnia UK Network organizovao prijem na kojem je prezentovana historija razvoja Networka. Prisjećamo

NAŠI DANI

“Putem istine i sjećanja” počelo obilježavanje 29. godišnjice od masakra u Ahmićima

Šetnjom “Put istine i sjećanja” počelo je obilježavanje 29. godišnjice od masakra nad bošnjačkim civilima u selu Ahmići kod Viteza. Mahir ef. Husić, imam u Ahmićima, u izjavi za AA