Investicija od 20 miliona KM – domaći trgovac otvara ‘Retail park’ na zapadnom ulazu u Sarajevo

Investicija od 20 miliona KM – domaći trgovac otvara ‘Retail park’ na zapadnom ulazu u Sarajevo

Prvi Retail park u Sarajevu, West Gate, uskoro otvara svoja vrata. Pozivamo sve ljubitelje shoppinga da nam se pridruže na velikom otvaranju 25.08. u Blažuju, na Mostarskom raskršću – poručuju iz domaće trgovačke kompanije Penny plus.

Za ljubitelje shoppinga, West Gate je okupio svjetski poznate brendove na jednom mjestu. Mostarsko raskršće b.b., Blažuj, Sarajevo, ovog ljeta postaje omiljena atrakcija za zabavu, kupovinu i uživanje. Na prostoru od 40.000 kvadratnih metara sam shopping centar zauzima preko 20.000 kvadratnih metara. Ovo je idealno mjesto za cijelu porodicu gdje ćete moći pronaći baš sve, od prehrane, kozmetike, odjeće, obuće, kućnih potrepština, građevinskih materijala do zanimljivih sadržaja za vaše mališane.

Shopping pauzu možete iskoristiti u bogatom gastro dijelu, koji obuhvata kafić i restoran, M caffe te uživati u osvježavajućim pićima i najkukusnijim jelima koja su uvijek svježa i spremna za vas. 

Za sve posjetioce obezbijeđeno je i čak 380 besplatnih parking mjesta. Pored toga, vlasnicima električnih automobila omogućeno je besplatno punjenje istih.

Otvarenjem West Gate Retail parka, otvara se i veliki broj radnih mjesta, te mnogo novih brendova dolazi u Sarajevo. Samo ime ovog parka simbolizira zapadni ulaz u glavni grad, te sa sobom donosi zapadnjački sistem shoppinga. Vrijednost ove investicije od 20 miliona KM, jasno pokazuje budućnost ovog projekta koji obećava samo najbolje za sve ljubitelje shoppinga i uživanja. Na officialnoj web stranici, www.westgate.ba , kao i na društvenim mrežama, moći ćete pratiti sve važne informacije, obavijesti i sniženja.

Neki od poznatih brendova koji će svoje mjesto zauzeti u West Gate parku, činit će ovu lokaciju popularnom i veoma atraktivnom. Penny plus, Penny marketi, LC Waikiki, House, Sinsay, SportReality, DeFacto, InterSport i samo su neki od njih koji pripremaju mnoštvo iznenađenja i vrhunsku ponudu za sve posjetioce. Očekujemo vas u velikom broju, 25.08. da zajedno stvorimo jedno nezaboravno iskustvo.

Postanite dio jedne velike priče,

Vaš West Gate Retail Park – poručuju.

Previous Dvostruka radost za penzionere u Tuzlanskom kantonu
Next Padaju cijene goriva (i hrane): Benzin ispod 3 KM

You might also like

Ekonomija/Biznis

Zelena ekonomija i ‘novo normalno’ u fokusu petog Ekonomskog foruma (VIDEO)

Fokus Ekonomskog foruma, kojeg su danas u Sarajevu organizirali Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu i Ekonomski institut Sarajevo, jeste ‘zelena ekonomija’ kroz ciljeve održivog razvoja u Evropi te šta je

Ekonomija/Biznis

Eko povrće i voće iz Hercegovine: Jasmina zapošljava 24 radnika i obrađuje 120 dunuma zemlje

  Pozitivan primjer uspješne poljoprivredne proizvodnje i prodaje krije se u dolini Neretve, u naselju Višići kod Čapljine gdje već tri godine djeluje “Domaće eko povrće i voće – Jasmina“. 

MADE IN BOSNIA-387

Dobro rodio glamočki krompir: Nedžad Kovačević broji rekordan rod

Iako je ova godina bila daleko od idealne kada je u pitanju uzgoj povrća, glamočkom krompiru odgovarao je raspored padavina i sušnog razdoblja pa Nedžad Kovačević broji rekordan rod. Naime, po dulumu