NSoft ponovo na Deloitte EMEA listi 500 najbrže rastućih kompanija

NSoft ponovo na Deloitte EMEA listi 500 najbrže rastućih kompanija

NSoft je jedina kompanija iz Bosne i Hercegovine koja se našla na prestižnoj listi Deloitte Global: Technology Fast 500™ EMEA.

Ovaj program objektivno rangira tvrtke usmjerene ka tehnologiji te im odaje priznanje kao najbrže rastućim tehnološkim kompanijama u EMEA  regiji (Europa, Bliski istok i Afrika) temeljem četvorogodišnjih rezultata u poslovanju.

NSoft je zabilježio stopu rasta od 562% i zadržao vodeću poziciju u Bosni i Hercegovini u pružanju softverskih rješenja i to već četvrtu godinu zaredom.

Vodeći proizvodi tvrtke ponovno su osigurali ​​tržišnu izvrsnost te klijentima osigurali isplativost njihova poslovnog ulaganje nudeći izuzetno rješenje za upravljanje programom rasta.

“Zaista smo ponosni na ovo priznanje četvrtu godinu zaredom te smo uvjereni da je rezultat zalaganja našeg izvrsnog tima koji razumije globalno tržište. Iako smo ponosni na svaki naš zajednički napredak i priznanje, svjesni smo kako ona sa sobom nose još više odgovornosti s ciljem održavanja povjerenja naših klijenata”, izjavio je Dario Jurčić, član uprave (CBO) NSoft-a.

Kompanije koje su rangirane ove godine dolaze iz 18 zemalja. NSoft je i dalje jedina tvrtka koja zastupa Bosnu i Hercegovinu na ovoj prestižnoj listi. Ovogodišnji pobjednici odabrani su na temelju rasta prihoda u periodu od 2014. do 2017. godine.

Previous Ilidža: Aktivnosti na uređenju prostora oko 'Rimskog mosta'
Next Privreda USK - nekad 'crna rupa', danas pozitivan primjer za čitavu državu

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Organski voćnjak u Brezi: Šefket Hrustanović namjerava utrostručiti proizvodnju prerađenog voća

Uz podršku Sweden/USAID FARMA II projekta, kompanija Mega Natura, prerađivač voća iz Breze, u blizini Sarajeva, uskoro će povećati proizvodnju organskih džemova, sokova i drugih voćnih proizvoda. Dozvoljavamo posjetiocima da

Ekonomija/Biznis

Zelena ekonomija i ‘novo normalno’ u fokusu petog Ekonomskog foruma (VIDEO)

Fokus Ekonomskog foruma, kojeg su danas u Sarajevu organizirali Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu i Ekonomski institut Sarajevo, jeste ‘zelena ekonomija’ kroz ciljeve održivog razvoja u Evropi te šta je

Ekonomija/Biznis

Firme iz Tuzlanskog kantona oživljavaju proizvodnju u zapuštenim halama susjednih opština manjeg entiteta

NOVA ULAGANJA FIRME TERMAL INT D.O.O (vlasništvo kalesijske firme Lafat) Uspješno poslovanje Termala iz Lopara dovelo u ovoj godini do novih ulaganja, pokretanja nove prizvodnje i stvaranja novih radnih mjesta. Radove