Konaković: Sastanku o vrlo važnoj temi prisustvovale samo stranke većine

Konaković: Sastanku o vrlo važnoj temi prisustvovale samo stranke većine

 Lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković, nakon današnjeg sastanka u Sarajevu političkih stranaka zastupljenih u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine, izjavio je novinarima da se ovom skupu, sazvanom radi vrlo bitne teme kao što je Izmjena Ustava BiH, nisu odazvale opozicione stranke.

Fena

 Član Predsjedništva Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Staša Košarac tvrdi da izmjene Ustava Bosne i Hercegovine nisu najvažnija tema, već implementacija “dogovora” iz Laktaša, koji je okarakterizirao kao jedinu kredibilnu šansu BiH za članstvo u Evropsku uniju.

Izvor: Agencije

Previous Izrađen Elaborat o revitalizaciji Starog grada Teočaka: Radovi na projektu bi trebali početi u ovoj godini 
Next U Olimpijskom muzeju Sarajevo otvorena izložba "40 godina od Zimskih Olimpijskih igara - Sarajevo 84“

You might also like

AGRESIJA|GENOCID|URBICID

Srbijansko gnijezdo za zločince

General i komandant VRS-a Milenko Živanović je 101. optuženik koji je nedostupan bh. pravosuđu koje ga tereti za zločine protiv čovječnosti, počinjene na području Srebrenice i Žepe u julu 95.

NAŠI DANI

U Sarajevu mirna šetnja i skup podrške palestinskom narodu

  U Sarajevu je održan skup podrške Palestini i mirna šetnja za stanovnike Gaze koji su već pet sedmica izloženi brutalnim izraelskim napadima. Nekoliko hiljada ljudi okupilo se ispred Sebilja

BAŠTINA

Podijeljene vakufname u Ferhadiji džamiji u Banjaluci

U Ferhat-pašinoj džamiji u Banjaluci danas su u okviru manifestacije “Dani džamija i džemata” podjeljene vakufname, priznanja vakifima koji su dali svoj doprinos u izgradnji ove džamije, javlja Anadolu Agnecy