Ubica iz Gradačca izvršio samoubistvo tokom policijske potjere

Ubica iz Gradačca izvršio samoubistvo tokom policijske potjere

Muškarac inicijala N.S. koji je danas u Gradačcu ubio najmanje tri osobe, izvršio je samoubistvo nakon što ga je opkolila policija, potvrđeno je za BHRT iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Kako je saopćeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, ubijene su najmanje tri osobe, dok su najmanje tri osobe ranjene. Nakon što je opkoljen u policijskoj potjeri, trostruki ubica je izvršio samoubistvo.

Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku, saopšteno je iz Uprave policije Gradačac.

Iz policije su ranije uputili apel građanima da se sklone na sigurno mjesto. 

Takođe su pozvali građane da se jave policiji ukoliko imaju korisne informacije.

Gradonačelnik Dervišagić: Gradačac je zavijen u crno

Nakon višestrukog ubistva u Gradačcu, oglasio se i gradonačelnik Edis Dervišagić koji je izjavio da je ovo velika tragedija.

“Nažalost, naš mirni, vrijedni, čestiti grad zavijen je u crno. Desila se velika tragedija. Kako nezvanično saznajem, riječ je o porodičnoj svađi koja je eskalirala i sad smo u situaciji, nažalost, da brojimo mrtve i ranjene”, rekao je Dervišagić. 

Previous Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv Dodika i Lukića
Next Stari Grad i čitavo Sarajevo su spremni za 29. Sarajevo Film Festival

You might also like

NAŠI DANI

Šarović: Objaviti imena članova SNSD-a kojima je dato zemljište koje je predmed Ustavnog suda BiH

 Javnosti u Republici srpskoj mora da bude jasno predočeno kome je poljoprivredno zemljište, a koje je predmet Ustavnog suda Bosne i Hercegovine, prethodno tajno davano pod višegodišnju koncesiju i koji

OTPOR BOSNE

U Mostaru obilježena godišnjica formiranja 4. korpusa Armije RBiH

Polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe na mostarskim Šehitlucima te svečanom akademijom u Narodnom pozorištu, u nedjelju je u Mostaru obilježena 27. godišnjica formiranja 4. korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine.

NAŠI DANI

Bošnjačka porodica kod Gacka kaže da neće odustati od povratka

Nakon što je na njihovu kuću pucano iz vatrenog oružja bošnjačka povratnička porodica u Gračanici kod Gacka očekuje da počinitelji budu otkriveni u najskorijem mogućem roku. Nakon što je na