Konjanici iz Sarajeva krenuli u pohod na Ajvatovicu (FOTO)

Konjanici iz Sarajeva krenuli u pohod na Ajvatovicu (FOTO)

Konjanici u koloni obučeni u tradicionalne bosanske nošnje jutros su iz parka At-mejdan u Sarajevu krenuli ka Pruscu kod Donjeg Vakufa, gdje će tokom vikenda biti održana 506. manifestacija Dani Ajvatovice.

Članovi konjičkog kluba “Hidalgo” iz Sarajeva danas su iz parka At mejdan krenuli u pohod na Ajvatovicu, gdje će ovog vikenda biti održana centralna manifestacija 506. Dani Ajvatovice.

Foto: FENA

Previous Dvadeset jedna godina tuzlanske tuge i boli
Next Život se vraća u nekadašnji kadiluk Cernicu i Ključ kod Gacka (Foto)

You might also like

NAŠI DANI

Konaković u Budimpešti – susret s velikim prijateljem Dodika i Čovića

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković boravi u zvaničnoj posjeti Mađarskoj – saopćava MVP Bosne i Hercegovine. Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković boravi danas, 14. jula  2023.

NAŠI DANI

Zimske radosti u Centru “Safet Zajko”: Od sutra besplatno klizanje

Općina Novi Grad Sarajevo i ove je zimske sezone stanovnicima Novog Grada i Sarajeva omogućila besplatno klizanje na otvorenom. Najmlađi sugrađani, ali i oni malo stariji, dane zimskog raspusta moći

NAŠI DANI

Država Katar osigurala avion za prijevoz bosanskih državljana evakuiranih iz Gaze

 Nakon što je dala značajan doprinos njihovoj evakuaciji iz Pojasa Gaze, Država Katar osigurala je avion za prijevoz bosanskohercegovačkih državljana u Bosnu i Hercegovinu, potvrđeno je iz Ambasade Države Katar